49ers (6-0) vs Panthers (4-2). Ligans bästa defense tar emot en av ligans absolut bästa RB i form av McCaffrey. Ikväll måste någon av dem bromsas in.

Värt att notera:

1. 49ers har släppt in max 7 poäng eller mindre i sina tre senaste matcher. Senast det hände i Bay Area var 1987!

2. Panthers RB McCaffrey leder hela NFL med 9 scrimmage TD den här säsongen. 49ers däremot har inte släppt in en endaste scrimmage TD från en RB. Notera det. Viktig match i matchen.

3. 49ers är 7-13 mot Panthers. Det är 49ers värsta facit mot något lag. Ha det i åtanke.

4. 49ers QB Garoppolo är 14-2 som startande QB. Grym stats.

5. Panthers QB2 rookien Kyle Allen som klev in i rollen som QB1 för fyra starter sedan har vunnit fyra raka segrar. En riktigt fin stats för Allen som tagit över efter den skadedrabbade Cam Newton. Allen är i mina ögon nr 1 i Panthers.

6. 49ers plockade in Broncos äss Sanders via trejd och det är en riktigt vass värvning och ett nytt vapen för QB Garoppolo. Sanders vann Super Bowl 50 med Peyton Manning som skipper. Killen har totalt 565 mottagningar för 7 391 yards med 39 TDs. Vi snackar om en suverän WR som fortfarande har "juice" i benen. Pass på.

7. Matt Breida är 49ers RB och han har redan sprungit för 411 rushing yards med ytterligare 74 receving yards till det. OM inte Panthers får stopp på Breida lär denna match bli sjukt svår att vinna...

Jag vet att 49ers har haft oerhört svårt för att vinna över Panthers och det gör att jag inte vågar gå fullt ut på dem. Däremot är jag övertygad om att RB Breida kommer göra en TD och kommer spela honom som TD-görare till oddset 2,50 hos LeoVegas .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip