The Battle of the Bay. 49'ers (1-7) vs Raiders (1-6). Det var många som såg fram emot den här bataljen inför säsongen 2018. 49'ers strålande slut gällande 2017, långtidskontrakt med QB Jimmy Garappolo, adderandet av RB1 McKinnon, adderandet av CB Sherman i free agency bara för att nämna några äss. Vad händer? Jimmy G och McKinnon får skador som innebär slutet på säsongen = grymt surt. Sedan får man Sherman skadad oxå. Det har inte varit lätt att vara 49'ers fans i år. Om vi kikar på Raiders var förväntningarna stora framförallt på nye HC Gruden. Det har gått sådär, va? 100 miljoner är Gruden garanterad i ex antal år och det är hans lag. Först försvann superstjärnan Mack. Sedan försvann WR-ässet Cooper. NU har dock deadline för trender passerat = de som är kvar nu kommer med garanti att "hotta" upp sig en nivå till för att verkligen visa att de får plats i Grudens lag 2019. Det är Gruden som bestämmer.

Jag kommer spela U47,5 totalt gjorda poäng till oddset 1,70 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Raiders offensiv var riktigt bra mot Colts senast. Att laget släppte in 21 poäng i fjärde quartern är brutalt uselt. QB Carr satte 75% av sin pass och kastade för 244 yards med fyra TD's. Riktigt vass outing, utan att få vinna. Orsaken var den att Colts sprang förbi Raiders odugliga run defense.

2. 49'ers QB2 Beathard kan vara ute ur denna match pga vristskada. Då kommer QB3 Mullens att få spela och det är debut i NFL för honom. Ha koll på detta.

3. All-time stats mellan lagen är 13 spelade matcher. Sju segrar för Raiders och sex segrar för 49'ers.

4. Det här är som sagt John Grudens lag - se Raiders. Han har signat på för 10 år och fått 100 miljoner dollar för besväret. HAN bestämmer.

5. Raiders borde ha en vettig chans att vinna matchen idag om Carr håller samma nivå.

Jag vågar dock inte lita på något av lagen, utan väljer att spela U47,5 totalt gjorda poäng till oddset 1,70.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip