49'ers är 4-0 och har chans att gå 5-0 för första gången på mycket, mycket länge. I afton möter man SB-finalisterna LA Rams (3-2) och det är ingen lek. Rams har normalt ett av ligans bästa defense, men i sina senaste outings har lagt tillåtit +42,5 poäng i snitt, vilket är väldigt förvånande. 49'ers defense är hittills ligans största snackis. Laget har plockat in sju interceptions och fixat fyra fumble recoveries. Under 2018 nådde man totalt sju interceptions...

Jag tycker den här matchen är svårtippad, men har funnit ett spelvärde i att Rams WR Cooper Kupp skall kunna finna en TD igen och därmed också slå NFL-rekord med minst nio mottagningar och en TD. OM Kupp sätter en TD i afton = då slår han det rekordet. Jag tror han gör det och väljer att spela Kupp som TD-görare till oddset 1,95 hos 888sport , Unibet eller LeoVegas .

Värt att notera:

1. WR Kupp har varit exceptionell hittills i år. Han har 41 mottagningar på fem matcher och kan som sagt slå NFL-rekord.

2. 49ers är 4-0 hittills i år. Har mött lite enklare motstånd, men laget har verkligen levererat. Laget snittar 31,8 poäng framåt per match.

3. QB Goff och Rams offensiv snittar +400 yards framåt per match, vilket är starka papper.

4. Rams har skadebekymmer med bästa RB och bästa cornerback borta; Gurley och Talib.

5. 49'ers QB Garoppolo har 69% i completing percentage med sju TD och fyra INT. Hans passer rating är 99,4. Om vi kikar på Rams QB Goff har han 63,1% i completing percentage med sju TD och sju INT. Hans passer rating är 83. Om Garoppolo fortsätter på sin inslagna väg, då lär han vara en top notch-QB i år.

6. 49'ers defense med en stark secondary har sett till att hålla motståndarna till max 20 poäng framåt. Det är bra jobbat.

Jag är svag för WR Kupp. En riktigt bra wide receiver som rör sig exemplariskt på sina routes. Han kommer fixa minst en TD och till oddset 1,95 hos 888sport , Unibet eller LeoVegas = då tar jag det sju dagar i veckan.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip