49ers (11-3) började med åtta raka segrar. De senaste sex matcherna har laget gått 3-3. Vid vinst i afton kommer 49ers att ta ett konkret grepp om nr 1-seed för NFC. Det är något som laget är mycket väl medvetna om. Rams (8-6) då? Spelade Super Bowl i fjol mot Patriots. I år har det sett sådär ut. Hade lite feeling att laget var uppåt inför mötet med Cowboys senast, MEN där blev de faktiskt fullständigt överkörda och såg rätt sargade ut; både mentalt och fysiskt. Nej; jag kommer gå på 49ers i afton med vetskap om att en vinst ger dem ett bra grepp om nr 1-seed i NFC. Vegas har lagt linan på -6,5. Jag kan tycka att den är lite hög, trots allt, MEN jag spelar 49ers -4 till oddset 1,68 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Rams har varit extremt sega i varje början av sina matcher i år och har tidigt hamnat i underläge. Mot 49ers borta lär inte det gå. Alls.

2. Springspel kommer bli den ledande faktorn i afton. Båda lagen har ett riktigt bra springspel, och just Rams springer näst mest (Ravens nr 1) i hela NFL. Rams RB Todd Gurley måste fungera och kanske den "enda" svagheten hos 49ers är run defense (nr 12) i NFL. Samtidigt tycker jag Gurley har sett bättre ut. Det jag dock ställer mig mest frågande till är HUR Rams skall orka stå emot 49ers tre RBs som varit briljanta; Coleman, Breida och Mostert. Det har gett 49ers QB Garoppolo många outs i sin playbook.

3. 49ers äss i secondaryn, Richard Sherman är tillbaka i afton. En av ligans bästa cornerbacks. Han är extremt viktig; framförallt som ledare på defense. Rams QB Goff kommer ha fullt upp att stå upp i afton när 49ers defense Bosa, Buckner och Armstead kommer göra livet surt för honom. Jag är helt övertygad om att minst en INT kommer komma från Goffs händer. Rams strategi måste vara springa mycket...

4. Lagen möttes i vecka 6 och då vann 49ers relativt enkelt med 20-7. Vid det tillfället hade Rams bara 157 yards framåt.

5. QB Garoppolo behöver 55 passing yards för att bli femte spelaren i 49ers historia med 3 500 yards under en säsong.

6. TE George Kittle spelade "lights out" mot Rams i vecka 6. Åtta mottagningar för 103 yards. Räkna med att Rams kommer försöka hålla koll på Kittle, MEN då kommer WR-ässet Sanders få chansen; sanna mina ord. Han är en av de bättre löparna i ligan med en Super Bowl med Broncos innanför västen. Pass på.

49ers har chansen att ta grepp över nr 1-seed i NFC. Den tar man vid vinst. DET är morot nog för vinst i afton. Jag spelar 49ers -4 till oddset 1,68 hos Unibet . Du som jagar lite högre oddset kan oxå testa TD av Sanders i 49ers.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip