49ers vs Rams. Shanahan vs McVay. Den här matchen i matchen har så många moment som gör den sevärd.

San Francisco har vunnit de tre senaste matcherna mot Rams under Monday Night Football. De är också favoriter att vinna i afton.

Jag tycker spelvärdet ligger i Rams WR Cooper Kupp att göra en touchdown. Hos Unibet får jag 1,75 och det nyper jag.

Värt att notera:

1. Rams Kupp var dominant under fjolåret. Han var etta i NFL gällande mottagningar, mottagna yards och mottagna touchdowns. Han blev årets offensive spelare. Efter tre veckor i år har Kupp 28 mottagningar, 280 mottagna yards med tre mottagna touchdowns och en insprungne touchdown.

2. Under fjolårets säsong möttes Rams och 49ers vid tre tillfällen. Kupp säkerställde 382 mottagna yards med tre touchdowns på 29 mottagningar. 49ers kommer få det tufft att täcka honom.

3. 49ers secondary har haft bekymmer med att täcka såväl Broncos Sutton och Seahawks Lockett i luften i sina senaste matcher och Kupp är ett ännu större hot.

4. Om Rams vinner den här outingen är man 3-1 och tar ett rejält grepp över divisionen.

5. Stafford och Kupp är som ler- och långhalm. De klickar suveränt, vilket jag inte tycker att 49ers secondary gör. Visst; deras ”front seven” kan vara topp 3 i ligan, men passing defense har en del fläckar. Notera att Stafford, trots en del interceptions, är en av ligans bästa och mest pricksäkra QBs. Kupp kommer få chansen i redzone.

Jag tycker matchen är svårbedömd gällande moneyline, men när jag får 1,75 hos Unibet på Kupp att sätta en touchdown, då tar jag det spelet.

/RoloMartinsThis is the stats tab
This is the post tip