Vilken match som inleder annandagen. 49ers (11-3) vs Ravens (11-3). Det här är NFCs bästa lag för tillfället som möter AFCs bästa lag för tillfället. Vilken showdown vi har att vänta! Den här outingen får ni inte missa. 49ers kommer till matchen med sex raka segrar och Ravnes har vunnit fyra. 49ers är starka hemma, samtidigt som Ravens är otroligt starka på bortaplan. Det här kommer bli sevärt.

Jag kommer spela Ravens +7 poäng till oddset 1.76 hos Unibet .com. Jag tycker lagen är väldigt jämna och det kommer bli tajt åt ena hållet. 49ers är klara favoriter och det beror på deras senaste insatser och att de spelar hemma. Jag vill dock poängtera att Ravens defense är en helt annan potatis än vad laget mött på slutet. Det här kommer bli jämnt och jag kan mycket väl se Ravens vinna den här matchen moneyline.


Värt att notera:

1. Som sagt; det här kan vara en preview av årets kommande Super Bowl. Så bra är respektive lag. 49ers offensiv har outscorat sina motståndare med 207-94 över deras winning streak om sex raka vinster. Det är starka papper.

2. Ravens defense är dock ingen lek. DC MacDonald har satt ihop många olika scenarios i sitt sätt att jobba med sin defensiv och det verkar ha betalat sig bra. De leder ligan i antal pressures mot QB med 339. De blitzar över 30%. De är hemskt starka i run defense (en av 49ers starka sidor också - se CMC). De är också starka i sin secondary och det är inte lätt att kasta mot dem. Summa summarum; Ravens defense är elit.

3. Ravens "lås" i defense är Roquan Smith och Patrick Queen. Det är kanske den bästa linebackerduon i NFL. Pass på.

4. 49ers skall dock vara favorit med tanke på deras trupp och hemmaplan. De har inte många svagheter. Det finns en och det är faktiskt fel lag att möta i afton, eftersom det är Ravens styrka dvs. springspelet. 49ers har dock ett snitt om att vinna sina matcher med +19 poäng. Det är imponerande.

5. Ravens är underdogs för bara andra gånger i år. HC Harbaugh är 19-4 i dessa matcher. QB Lamar Jackson är 15-1. Notera det.

6. Ravens är också nr 1 i NFL när det kommer till att leda och göra poäng i första halvlek. Det bygger mångt och mycket på Ravens enorma rushing attack.

Jag tror det här kommer bli en grym showdown med otroligt mycket fin fotboll. Jag vet inte vilket lag som kommer vinna, eftersom det kommer bli tajt, men spelvärdet ligger i att Ravens i vanlig ordning kommer ut tufft och leda i halvlek. Då är det 49ers som skall jaga och då gillas Ravens +7 till oddset 1.76 hos Unibet .com.

God jul!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip