49ers (3-10) mot Seahawks (8-5). Ett lag som bara har öst på slutet är Seahawks. Fyra raka segrar till denna match och det handlar om att säkra ett wild card till slutspelet. 49ers har haft mest skador av alla lag i NFL i år och samtliga på spelare i s.k. nyckelposition. San Francisco kommer ha ett antal fina år framför sig när skador är borta. I år handlar det om att spela för laget och sig själv.

Jag kommer spela Seahawks -3 till oddset 1,75 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Seahawks knäppte Vikings rejält på näsan senast och det var kul att se Seahawks springspel som dominerade Vikings. Seahawks springspel har varit en riktigt trevlig överraskning den senaste tiden.

2. Seahawks defense har även de steppat upp. Deras defensiva front med Frank Clark kommer gör livet surt för QB3 hos 49ers, Nick Mullens.

3. 49ers chans är just att Mullens får igång sitt passningspel. Seahawks secondary har sina fläckar.

4. Seahawks QB Wilson har varit klippan hos Seahawks i många år nu. Senast var han dock riktigt svag, då han satte 10 av 20 pass för löjliga 72 yards. Han "skenade" dock iväg dryga 40 yards för att ordna 14-0 sent i matchen.

5. Seahawks leder all-time stats mot 49ers med 25-15. 49ers har förlorat de 10 (!) senaste matcherna mot Seahawks och vann senast 2013. Huvva!

Jag är övertygad om att den här matchen blir tajtare än den förra, MEN Seahawks har ett bättre lag och har mer motivation till vinst. Jag spelar Seahawks -3 till oddset 1,75 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip