Alabama tar emot Western Kentucky hemma på mäktiga Bryant-Denny Stadium där dom går in som 28-poängs favoriter.

Alabama Crimson Tide är favoriter till att ta hem titeln i år, och det med all rätt. Alabama har ett oerhört talangfullt lag och jag blir väldigt förvånad om dom inte vinner i år. Det vore faktiskt en stor jävla (ursäkta mitt språk) skräll i mina ögon. MEN, vissa matcher är viktigare än andra och idag så tror jag att Western Kentucky kan hänga med rätt bra.

Jag är oerhört förvånad att Western Kentucky inte blev seedade i år, det är faktiskt riktigt sjukt i mina ögon. Western Kentucky har en offensiv som kan hota vilket lag som helst, det är på den defensiva sidan det är lite svajigt. Dom MÅSTE hitta ett sätt att stoppa Alabamas springspel på idag, annars blir det tufft. Dock så tror jag att dom gör det, jag såg Alabamas match förra helgen mot USC där dom vann med 52-6 och jag skulle vilja påstå att siffrorna ljuger lite.

Alabama har en väldigt viktig match nästa helg mot Ole Miss som dom har fokus på redan nu, och om dom tror att dom bara kan spela av matchen idag så tror dom fel... Det här kan bli hyfsat jämnt inför sista quartern, jag tror definitivt att Western Kentucky kommer och hota Alabamas defense idag med sin fina offensiv. Tror att Alabamas löser segern till slut men att dom inte täcker linan på 28 poäng helt enkelt.

Spelar alltså 4/10 Units på Western Kentucky +28 (pengarna tillbaka vid exakt 28 poängs förlust) @ 1.85 hos Unibet

Följ mig gärna på twitter (@AmericanoPicks) för mer surr om NFL, NBA, College Football och College Basketball.

This is the stats tab
This is the post tip