Cleveland Browns har ny coach, ny quarterback och återigen en usel föregående års säsong. Intet nytt på Västfronten således. Skämt åsido; jag är övertygad om att Cleveland kommer vara ett bättre lag i år tack vare coach Hue Jackson. Det är en riktigt bra coach som tar och ger mycket energi. Browns har en stor trupp som är väldigt ung och det är inte i år 2016 som laget kommer vara som bäst, utan om 2-3 år om allt klaffar.

RG3 klev in med ett dunderpass till förre QBn Pryor som skrudat om till wide receiver och touchdown direkt. Sedan blev RG3 tufft tacklad och som sagt; han har ofta fått lite hjälp OCH tagit många smällar. RG3 fick ihop 67 yards, en TD och en interception på åtta försök. Upp till bevis för Browns i afton. De måste skydda sin QB. Lyckas man med det i afton mot Atlanta Falcons; ja, då vinner man även om vi med all säkerhet får se Browns i botten i år igen.

Jag kommer spela Browns -2,5 till oddset 1,85 hos Unibet .se. Det är hemmaplan nu och många hardcorefans ansluter för att se "nya" Browns.

1. RG3 kommer få minst lika mycket speltid som senast och jag är övertygad om att han kommer fungera bättre i match 2. Bättre skydd, mindre fel. Armen finns och spelförståelsen likaså.

2. Springspelet är också ett frågetecken som bara måste redas ut. Crowell lär få mer speltid idag. Killen behöver verkligen visa att han duger. Sedan gillar jag fysiken på Watson. Ha koll på denne. Han kan verkligen flytta på sig. Måste bara bli mer rakare i sitt spel.

3. Browns plockade som sagt väldigt många i draften och ett par av dem fokuserades mot att skärpa till Browns pass rush. Kolla in Ogbah och Nassib. De såg starka ut i debuten. Lär vara bättre idag.

4. När det gäller wide receivers vet vi att såväl Coleman som Gordon inte kommer spela, men Pryor och Higgins kommer få värdefull tid med RG3 dvs att finna rytm och varandra i olika kombinationer.

Vad kan vi säga om Atlanta Falcons? Deras första match mot Redskins var en aning skakig, men som sagt; preseason handlar om att finna rytmen och sitt spel. Jag tyckte dock att deras offensiva spel var riktigt svagt emedan deras defense höll ihop det helt OK. Falcons vilar sina bästa spelare och då känns det återigen rimligt att tro på motståndaren.

Jag spelar Browns -2,5 till oddset 1,85 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip