Preaseason vecka 1 drar igång inatt. Det är ofta vanskligt att reda ut dessa fajter, MEN det skapar oxå bättre möjligheter till fina odds. Jag har analyserat och gått igenom samtliga lag inför träningscampen och även följt dem inför preaseason. I denna match mellan Baltimore Ravens vs Carolina Panthers får vi se två lag som verkligen svarade för två diametralt olika prestationer under fjolåret...

Vi får betänka att Ravens QB Joe Flacco försvann tidigt pga skada. Flacco är fundamentet i Ravens offensiv. Det var ett riktigt bakslag när killen försvann. Egentligen hade Ravens bekymmer på flera positioner med svåra skador. Ifjol landade Ravens på 5 segrar mot 11 förluster och det var deras sämsta "outing" på typ 10 år. Deras offensiva lina lämnade en hel del att önska. I kvällens match vet vi att Ravens veteraner EJ kommer att spela och det innebär att Flacco, Steve Smith m fl inte lär testas, utan coach Harbaugh har själv sagt; "It's going to be the young guys". I det här fallet backup-QB Ryan Mallett, RB Terrance West, LB Kamalei Correa, OT Alex Lewis och WR Jeremy Butler. Dessa killar kommer ge järnet och vill visa att de skall vara med på den slutliga rostern som berättar vilka 53 spelare som får chansen 2016-2017. Ha även koll på Eric Weddle i Ravens secondary. En stjärna i vardande...

Om vi kikar på motståndaren Carolina Panthers hade de ett rakt igenom suveränt år ifjol och var nära att kröna den fantastiska säsongen med en Super Bowl-vinst, men Denver Broncos defense ville annat den kvällen i februari. Nonetheless; Panthers vann 15 matcher och förlorade 1. Enastående!

Carolina har behållt sin stomme förutom CB Josh Norman som försvann som free agent. I övrigt helt intakt.

Värt att notera är att Panthers gått ut med att deras superstjärna QB Cam Newton kommer att starta och spela. Normalt spelar Newton ett antal spel för att sedan känna sig nöjd och kliva av. Själv är jag oerhört nyfiken på hur Kelvin Benjamin kommer synka med Newton. DET är kanske hela matchens höjdpunkt. Coach Rivera har sagt att han vill testa sina spelare direkt och ha dem på tårna. För mig betyder det att han kommer låta en del av veteranerna att spela till skillnad från Harbaughs Ravens. Värt att notera. A-lag mot B-lag över en kortare tid initialt. Panthers secondary är sylvass även i år och samtliga rookies kommer få visa sig. Panthers RBs nr 2,3 och 4 kommer testas hårt och ofta. Ha koll på Whittaker. Har exploderat på träningscampen.

Ravens har 4-2 mot Panthers i preaseason-fajterna, MEN coach Rivera har sagt att han vill se sitt Panthers starta snabbt och offensivt för att vara väl förberedda inför den riktiga säsongen. Det indikerar för mig att han kommer matcha ett bättre lag än Harbaughs Ravens.

Summa summarum; bästa spelet är i mitt tycke Panthers +1,5 @ 1,79 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip