Bears (1-1) vs Bills (1-1) i årets sista preaseason-game för respektive lag. Jag är all-in på Bills i den här outingen av flera anledningar. Jag kommer spela Bills -2,5 till oddset 1,82 hos Unibet .

Bills gästar således klassiska Soldier Field i afton. De kommer också visa upp sina allra bästa spelare framför Bears publik. QB Allen kommer spela tillsammans med sina starkaste lagkamrater på linan och även om det bara blir över max en kvart så räcker det långt. Väldigt långt. Bills har också en helt annan bredd och djup när det kommer till "second and third stringers". Det kan ingen blunda för, därav mitt solklara bet på Bills med handicap.

Värt att notera:

1. McDermott är 13-7 när det kommer till preseason-outings. Notera det.

2. Bears har haft en osedvanlig otur med sina linesmen över de senaste veckorna. Det har varit tufft. Många spelare på practice squad har fått hoppa in. Det är inte det man vill se när man förbereder sig för säsong, men skador tillhör spelet och det drabbar alla lag på ett eller annat sätt. NFL är tufft. Med det sagt; den offensiva linan hos Bears har verkligen varit "porös". Bräcklig. Tilltufsad. Benämn den hur du vill, men den har inte varit stabil eller stark. I den här veckan har bara EN ordinarie tränat på som vanligt emedan övriga slicker sina sår. Det är som sagt inte optimalt. När sedan laget möter Bills med ett starkt defense = say no more. Ta Bills i den här matchen!

3. Igår afton blev 49ers Trey Lance en Dallas Cowboy. Det kan vara en av ligans absolut sämsta affärer genom alla tider dvs. den som 49ers gjorde för att få Lance. Det gav Miami Dolphins en möjlighet till att plocka in WR Waddle, WR Hill och LB Chubb. Jisses. MEN 49ers är trygga med Purdy och är i "win mode" nu. Nog om det, men Buffalo Bills var det andra laget som var inne och "petade" i trejden som Cowboys vann. Valet blev till slut Cowboys för att de erbjöd en bättre deal. 49ers hade med all säkerhet hellre trejdat Lance till AFC, men money eller picks talks.

4. Bills var inte nöjda med sin egen offensiva lina efter matchen mot Steelers och det var många veteraner som tog till orda. Bills är ett bra lag och det finns en viss nivå på hur deras matcher genomförs. Med den vetskapen är jag övertygad om att Bills starters kommer visa var skåpet skall stå i afton. Notera det.

5. Bills har en tydlig svag länk i sin trupp (alla lag skall skära ner från 90 spelare till 53 i helgen) och det är QBs bakom Allen. Det var ingen slump att Bills var med och högg på ovan nämnde Lance. Varken Matt Barkley eller Kyle Allen gör en sommar. Barkley hade hela tre interceptions mot Steelers och han är en veteran. Allen är den som i nuläget är nr 2 i mina ögon, men hans siffror är lika svaga som Eddie The Eagle hoppade långt i backhoppning när det begav sig. Bills har en del att fundera på här.

Det skall bli kul att se Bills spela QB Josh Allen och sina starters. Vid den här tidpunkten i fjol hade jag Bills som Super Bowl-vinnare. I år är jag inte alls lika säker längre och laget har blivit ett år äldre. MEN notera följande; Bills starters kontra Bears starters är som att jämföra äpplen med päron.

Jag spelar Bills -2,5 till goda oddset 1,82 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip