Bears (7-7) vs Chiefs (10-4). Matchen i matchen är läraren vs lärjunge dvs Chiefs HQ Reid mot Bears HC Nagy (tidigare Chiefs och från Andy Reid's "läroträd"). En match som jag är övertygad om att Reid vinner sju dagar i veckan tack vare en bättre trupp och en av ligans mest spännande QBs i form av Patrick Mahomes.

Jag kommer spela Chiefs -4,5 till oddset 1,70 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Chiefs är stekheta och har fyra raka segrar, vilket har lett dem till AFC West-titeln. Notera dock att AFC plats nr 2 och en "first round bye" står på spel, vilket gör att vi kommer få se det bästa av Chiefs i afton. Ingen vill möta Patriots på hemmaplan.

2. QB Mahomes har sett till att Chiefs har ligans fjärde bästa offensiv. +300 passing yards per game. OM Mahomes sätter två TDs kommer han vara att den första spelaren i NFL som 75 TD-pass i sina totalt sett första 30 matcher. Enormt!

3. Bears defense är deras ryggrad och har varit så hela året. Kruxet nu är att Bears möter en offensiv som snittar 28 poäng per outing mot just topp 15-defense. Starka papper!

4. Om Bears skall ha någon slags chans här, då måste laget nyttja sitt springspel, eftersom Chiefs run defense är sådär. Tittar vi då på Bears springspel; ja, då är det lika tunt...

5. Chiefs har plockat upp Ravens-legenden Suggs och då Chiefs redan har ett av ligans främsta pass rush, lär Suggs skapa än mer väsen för Bears QB Trubisky. Jag ser en lååååååååååång afton för Bears QB Trubisky.

6. Bears är också borta från slutspelet till skillnad från Chiefs som har allt att spela för. Nej; den här fajten vinner Chiefs.

Jag spelar Chiefs -4,5 hos Unibet till oddset 1,70 och ser det som hämtgurka.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip