Bears (8-4) vs Rams (11-1). Två av ligans absolut bästa lag i en grym matchup. Bears är en av årets mest spännande lag att se och förändringen från ifjol är total. Ny HC i Nagy som kom från Chiefs och Andy Reids skola. Matt Nagy har verkligen påverkat andraårs-QB Trubisky på ett fenomenalt sätt. Killen har gått från so-so till ett namn och spelare att bygga ett lag runt. Nagy har också fått chansen att inhandla ett antal äss för att underlätta för laget som sådant. Ingen har undgått värvningen av Khalil Mack; årets bäste defensive spelare. Saknad i massor hos Raiders, men det är livet på en pinne. Bears har också fått bra snurr på sina WRs med Robinson, Gabriel för att nämna några. Laget är inte redo för plocka hem SB i år, men med ytterligare spets på RB-positionen = kan gå långt.

Rams (11-1) är ett av ligans mest roliga lag att se på med en offensiv som är monumental. QB Goff har spelat på en hög nivå hela året. Han har satt 128 pass av 201, vilket har gett honom 1 289 yard med 17 touchdowns och tre interceptions. Med den statsen har Goff en passer rating på 103.8 = plats nr 4 i hela NFL. Vi får inte glömma RB1; Gurley som höjt sig ytterligare en nivå i år och är mitt tycke den bäste RB som finns att tillgå i dagens NFL när Bell kör en holdout. Med Gurley får du hela paketet; kan springa tufft genom försvar, han kan ta emot pass, han kan blocka motståndare. Ja; har har det mesta. Gurley leder hela NFL med 1 175 rushing yards, 15 rushing TD's och 97,9 rushing yards per outing.

Värt att notera:

1. Sex av Rams elva vinster har vunnits med en marginal av minus 7 poäng.

2. Ha koll på WR Cooks. I tre av hans fyra senaste outing har han plockat in över +100 yards och totalt på säsongen har han skrapat ihop 1 026 mottagna yards.

3. Rams snittar som sagt höga totaler i offensiven. Gjorda poäng framåt ligger på 34,9 poäng (nr 2 i NFL).

4. Vinner Rams idag kan man plocka hem en first-round bye, vilket skulle smaka mumma.

5. Bears hemma på Soldier Field då? Trubisky är tillbaka som QB, vilket är ett klart plus. Hans säsong är outstanding och han har levererat 2 469 yards med 20 TDs mot 9 interceptions.

6. Ikväll kommer Rams nr 1 CB i secondaryn tillbaka: Talib. MEN det har sett lite sådär ut de senaste matcherna och om Trubisky vågar pusha bollen nedåt ofta = då kan det smaka mumma.

Det är kommer bli en holmgång. Jag väljer dock att gå på Rams helgjutna offensiv och spelar Rams -2,5 till oddset 1,77 hos LeoVegas .com.

/RoloMartins.

This is the stats tab
This is the post tip