Bears (8-7) vs Packers (12-3). Bears måste vinna för att nå slutspel och Packers måste vinna för att ha chans på nr 1 seed i NFC. Visst; Bears har tre raka segrar och har vänt skeppet en aning, men idag möter man ett annat typ av motstånd. För de facto har Bears bara besegrat ett lag över .500 (med winning record) och det var Bucs innan de hann finna sin rytm.

Jag kommer spela Packers -3 till oddset 1,72 hos bet365 .

Värt att notera:

1. Packers är 5-0 mot Bears genom alla tider, då lagen mötts i vecka 17. 5-0. Notera det. Senaste gången som Bears vann i den här situationen mot Packers var 1983. Då var Bears ett RIKTIGT bra lag. Det är man inte i år.

2. Packers statistik i vecka 17 är ren poesi. Sedan 1990 när bye-week implementerades har Packers 23 vinster och en winning percentage på .767. Dominerande helt enkelt. Notera det.

3. Packers QB Rodgers är min MVP i år. Han är den förste spelaren i NFLs historia som har +40 pass TDs och mindre än 5 interceptions under en säsong. Dominant; indeed. Rodgers har i stort sett identisk stats från 2011 (hans NFL-rekord) om vi jämför med 2020.

4. När Bears och Packers möttes i november tillät Bears hela 41 poäng bakåt. Det räcker inte. Enligt mig är Packers klart bättre nu och är riktigt vassa sett över fyra kvartar.

5. Bears måste spela en fullständigt fläckfri fotboll för att ens vara nära Packers i den här outingen och det har inte skett på hela året, vilket gör att det för mig ser helt icke-överkomligt ut. Packers kommer reda ut det här genom att som alltid vinna matcher pga. motståndarnas slarv. Du kan inte ge QB Rodgers en millimeter.

Jag spelar Packers -3 till oddset 1,72 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip