En grymt sevärd match att se fram emot. Bears-Patriots. Mack vs Brady. Det kommer också bli en skön outing mellan två riktigt bra lag. Jag gillar det jag sett av Khalil Mack hittills. Finns inga ord hur duktig killen är. MEN Bears har två vassa interior linebackers i form av Roquan Smith och Danny Trevathan. Deras pass rush kommer vara en viktig faktor mot alltid duktiga New England Patriots med Brady som skipper.

Jag kommer spela Patriots -2,5 till oddset 1,89 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Rob Gronkowski är inte med för Patriots idag. Han var som sagt inte ens med på flyget och det är alltid ett tapp för Patriots. "Gronk" är ofta ostoppbar som TE för Patriots.

2. Tom Brady är ett unikum och det är inte ett spel eller en "play calling" som han sett. Bears kommer prova lägga stor press på Brady via blitzar, men det är också här som Brady är som allra bäst. Han har satt 23/31 pass för 314 yards med tre TD's UNDER blitz. Hallå! Killen är den bäste som spelat spelet, men som sagt; blitza inte Brady. Han kommer käka upp er.

3. Bears har varit riktigt svaga på att konvertera spel i red zone till touchdowns. Istället på tok för ofta har det blivit ett FG = det funkar inte i slutändan. Som Darnold, QB i Jets sade när han var mic'd up: "I love you, Jason, but we must score TD's; not FGs". Myers satte hela 7 (!) field goals senast och det var franchise-rekord för Jets. Darnold har självfallet rätt. I red zone = TD är facit!

4. Bears fick stryk av Dolphins senast. Ett Dolphins som var styrt av Brock Osweiler; huvva! Idag möter man GOAT Brady som redan har 54-game winning final drives i bakfickan. Klart som korvspad att Brady snickrar till slutresultatet med en vinst med minst 3 poäng.

5. Bears chans är som sagt att hålla defense intakt. Deras front seven är kanske hela NFLs bästa. Laget har bara släppt in 19,4 poäng per outing och det säger en hel del.

6. Nu till den kallhamrade faktan - Bears har inte besegrat Patriots på hela 18 (!) år. 18 år! Den statistiken pillar du bara inte bort.

7. Ha koll på matchup mellan Mack hos Bears och Waddle hos Pats. Den kommer bli sevärd.

8. Patriots RB Michel har sprungit för 316 yards med fyra TD's över de senaste tre veckorna. Starka papper, men kom ihåg att Bears är det enda laget i hela NFL som inte tillåtit en rushing TD den här säsongen.

Jag kommer spela Patriots -2,5 till oddset 1,89 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen . Det är så mycket kvalitet på bägge sidor bollen att jag kan inte undgå detta. Bears har förutsättningar för att bli riktigt bra, men laget är inte där ännu.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip