Helgrym fajt att se fram emot. Bears (6-3) mot Vikings (5-3-1). Sunday Night Football och NFC North rivalry game. Bears har tre raka segrar och ser bättra ut än väntat. Vikings har börjat få ordning på sitt spel och QB Cousins sköter sig bra.

Jag tycker den här matchen är svårbedömd, men det känns som Vikings offensiv kommer avgöra till slut. Jag tar moneyline-spelet här som berättar Vikings moneyline till oddset 2,12 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Lagen har mötts hela 114 gånger och Vikings har edgen med 60-52-2 och har vunnit de tre senaste möten lagen emellan.

2. Bears är 4-1 hemma på Soldier Field 2018.

3. Vikings har vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Mot Lions före sin bye-week såg det riktigt bra ut. Framförallt såg defense väldigt bra ut och gick stärkta psykiskt och fysiskt in mot sin bye-week.

4. RB Cook kom tillbaka för Vikings och killen är superviktig för springspelet. 89 yards blev resultatet och sedan var RB2 Murray solid i sina löpningar.

5. Vikings rush defense är nr 3 i NFL och här är det väldigt viktigt att Vikings snabbt får övertaget och spelar så bra som statsen säger. Då måste Bears Trubisky röra sig mer i sin passing pocket och det kan skapa bekymmer.

6. QB Trubisky har haft en riktigt bra säsong för Bears. 2 304 passing yards med 19 TD's mot sju interceptions. Bears RB har dock sett klart sämre ut på slutet och det är viktigt att hjulen börjar snurra för honom för att inte få en enahanda playcalling. Bears offensiv är stark och de snittar 29 poäng framåt.

7. Vikings är i rytm vad gäller defensiven, då de enkom tillåter 17 eller färre poäng i deras tre senaste outings. Vikings börjar så sakteliga se så starka ut som vi vet att de är när formen sitter där.

Bears är bra. Mack på defensiven är enorm, MEN jag kände igen det "gamla" Vikings senast OCH då med en ännu hetare quarterback i Cousins lär laget bara bli bättre och bättre nu. Jag spelar Vikings moneyline till oddset 2,12 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip