Den här matchen är klurig, eftersom Bengals är en klass upp mot Rams om deras QB Joe Burrow spelar, men i nuläget känns det som att han kommer vila med sig skadebekymmer. Jag bygger mitt spel på att Bengals QB Burrow är borta. Då kommer Rams har en toppchans på bortaplan. Det är en sådan dramatisk skillnad på om Burrow spelar eller inte spelar. Notera det.

Jag väljer att gå på den info jag har och då spelar INTE Burrow QB för Bengals och då är det bra chans för Rams att vinna.

Värt att notera:

1. Bengals inledde med två raka förluster under fjolåret, men vann ändå hela 12 matcher när krutröken skingrat sig. De nådde AFC-finalen och är ett komplett lag när alla är fräscha. Så är inte fallet nu.

2. QB Burrow signade på en förlängning - fem år motsvarade 3 miljarder kr i värde. Då förstår ni själva hur bra killen är. MEN han vill också väldigt mycket, vilket ibland skapar oreda. Nu har hans bäste vän WR Chase sagt till honom att komma tillbaka när han är helt 100%.

3. Rams förlorade mot 49ers senast, men det är inget att skämmas över. Deras insats som helhet var riktigt positiv. Om Bengals QB Burrow sitter på bänken idag (som alla signaler berättar). då är det en riktigt bra chans. QB2 är Jake Browning och det är ett tapp för Bengals. Med den vetskapen kommer också Rams att bygga sitt defense med korta pass av Bengals. Browning är inte känd för sin starka arm direkt. Notera det.

4. Rams kommer springa ofta och länge och ha extra koll på RB Kyren Williams. Bengals har dessutom haft stora problem i springspelet initialt . De har tillåtit 192 yards på marken per game. Det är nr 31 i ligan. Rams RB Willliams kommer få springa ofta och länge, vilket passar honom.

5. Rams pass rush måste upp en nivå och mot Bengals offensiva lina och en QB2 kan det här bli en spännande match i matchen. Alla vet hur snabb Burrow är med att kasta bollen (2.31 sekunder = näst snabbast i ligan efter Dolphins Tagovailoa). Idag är det QB2 och Rams Donald lär ha en riktigt fin dag. Pass på.

6. Bengals kommer högst troligen vila QB Burrow och då är laget än mer desperat. De måste börja vinna och 0-3 är inte bra. MEN på vilket sätt skall de vinna? Bengals har inget vidare springspel, utan styrkan finns i de djupa bollarna till WR Chase och WR Higgins. Kommer de att få dessa bollar? Jag tror det blir korta pass för att understödja QB2.

7. De yngre spelarna hos Rams har skött sig med den äran och WR Puka Nacua har befäst sin position som en av lagets bättre spelare inledningsvis. Det är kul att se honom ta emot bollar. Men som sagt; håll ett extra vakande öga på RB Williams. HC McVay gillar honom skarpt.

Jag spelar Rams +3 med den information som finns nu och den innebär att Bengals QB Burrow INTE spelar. Jag tar Rams +3 till oddset 1.77 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip