Bengals (5-3) tar emot Saints (7-1) hemma i Cincinnati och det kan vara så att det är absolut sämsta tajmingen för det. Som Saints spelade mot obesegrade Rams senast lär Bengals få det väldigt tufft idag plus att Bengals äss och bäste spelare WR A.J.Green är borta pga skada (tå på höger fot).

Jag kommer spela Saints -5,5 till oddset 1,91 hos Unibet ,se.

Värt att notera:

1. Bengals defense gällande tillåtna passing yards är bedrövligt att ta del av och när man möter QB Brees och Saints, då MÅSTE secondaryn fungera fullt ut. Bengals tillåter 319 yards per game. Hallå! 319 yards! Ett av NFL's sämsta.

2. Saints å sin sida har snittat på 290 yards per game (nr 7 i NFL). QB Brees kommer som sagt ha en stor dag idag.

3. Bengals har dock 7-6 i all-time stats.

4. När vi sedan ser Saints RB-tandem i form av Ingram och Kamara bara öser på. Jag är inne på att Saints rushing under dagen kommer vara mer än Bengals totala yards i matchen. Det innebär att Saints totaläger i luften och på marken. Nej; Bengals får det tufft.

5. QB Brees i Saints spelar kanske sitt livs boll just nu. Nr 6 i NFL gällande touchdown-pass. Han är i toppen av hela NFL gällande passer rating (120,6) och completion percentage (satta/mottagna pass) med (76,3).

6. Bengals får tillbaka ett antal spelare idag. Billy Price till den offensiva linan. WR John Ross är också spelklar plus RB Bernard. Det kommer självfallet att ge Bengals en boost, men det kommer inte räcka mot Saints som bara kör och kör och kör...

Jag spelar Saints -5,5 till oddset 1,91 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip