Bills vs Bengals i preseason game 3 - generalrepetition för samtliga lag och just den här matchen har med garanti Bills-fans väntat på. De vill nämligen tacka Bengals QB Dalton som var den som spelade bort Ravens från slutspelet och spelade in Buffalo Bills istället med sista sekundens touchdown. Bills första slutspelsmatch sedan typ Lützendimman 1632. Buffalo's fans såg till att fylla på Andy Daltons och hans frus stiftelse. Nåväl; Dalton kommer alltid vara en hjälte i Buffalo. Idag möts rookie-QB Josh Allen mot Daltons Bengals och det blir en kul matchup.

Jag kommer spela Bills -1,5 till oddset 1,91 hos 888sport .com.

Värt att notera:

1. QB Josh Allen kommer få den nådiga nicken av Bills management om han sköter sig idag. När jag följde combine och draft, samt tog del av hur killarna skötte sig i media var såväl Allen, Darnold och Mayfield exemplariska. I mina ögon är detta tre kommande superstars. Tillbaka till Allen. Är han redo? Kan han ta rätt beslut? Kan han spelboken? Det är detta som Bills management vill se idag och jag är övertygad om att killen är redo. Han är klok som en bok. Han har både arm och rörelse som andas kvalitet. Allen kommer visa alla idag att han är redo att starta regular season 1.

2. Bills offensiva lina var inte intakt senast och här kommer Bills management ha järnkoll idag. De måste skydda sin guldklimp. Alla måste kliva upp en nivå och bara köra.

3. Bengals för mig kan lika gärna skrivas som "ojämna". Ena dagen suveräna emedan nästa dag bleka och ihåliga. Deras secondary är i mitt tycke lite skakigt. Deras offensiva lina är dock bra när alla är på tårna och idag är det som sagt match 3 och då kommer starters spela minst tre quarters.

4. Bills RB Murphy och LB Edmunds har imponerat väldigt mycket. Dessa killar kommer testas mycket idag och som de spelat hittills kommer de snabbt svara upp till det.

5. Två lag som kommer få ett bra år i år, men som sagt; Bills Josh Allen är den som kommer stå i strålkastarens ljus idag och jag är övertygad om att killen kommer ta den chansen och spela hem vinsten åt Bills idag.

Jag spelar Bills -1,5 till oddset 1,91 hos 888sport .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip