Bills (5-4) tar emot Broncos (3-5) på Monday Night Football och de gör det som stora, stora favoriter. Med rätta. Bills har inte förlorat hemma på Orchard Park i år och är alltid extremt svårslagna här. Broncos har haft sin bye-week och har två raka segrar med sig i bagaget. MEN. Broncos är inget bra lag i år. Mitt största huvubry är dock hur Bills kan vara 5-4 som jag alltid sett som en contender i AFC.

Om Bills skall vara ett slutspelslag är det dags att visa det nu. Finns inga ursäkter längre enligt mitt sätt att se det. Spelarna hade ett eget "players meeting only" i föregående vecka för att prata ut om allt, men framför allt; hur vi räddar vi säsongen?

Det skall också bli kul att se Bills Von Miller spela mot sitt gamla lag Broncos. Miller var där i +10 år.

Jag kommer spela Bills -6 till oddset 1.72 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Bills har haft stora bekymmer med sitt defense, då många etablerade och namnkunniga spelare som exv. Milano och Hyde är borta. Det gör att QB Allen får ha full gas direkt med sin offensiv för att tidigt ta ledningen och därifrån skall laget sedan slås. Broncos är inte ett kaxigt lag som kan komma in och köra över motståndet; nej; de är inte ett slutspelslag enligt mig. Bills snittar 26.7 poäng framåt och QB Allen har hela 18 touchdowns innanför västen 2023.

2. Broncos vinst över Chiefs härförleden var inte tack vare sitt eget spel, utan man mötte en influensasjuk Mahomes som stod för fem (!) turnovers - två fumbles och tre interceptions. DET kommer aldrig ske i afton. Det är inte julafton varje outing för Broncos.

3. Broncos defense är sämst i ligan gällande tillåtna yards per outing - snittar 405.9. Det är inte slut på problemen där, utan de tillåter också 28 poäng per outing. Notera det.

4. Om Bills vill spela slutspel skall de bara vinna de två kommande matcherna mot Broncos och Jets. AFC är stenhårt i år och här krävs det vinster.

5. Bills måste också börja få snurr på sitt springspel. Leveransen från James Cook är på tok för svag hittills.

6. Vet ni när Broncos vann på Monday Night Football senast? Det var 2012...

7. Bills Diggs kommer ha en field day idag. Ta alla spel ni kan på +85 yards. Broncos passing defense tillåter 251.8 yards per outing. Diggs är topp 3 i NFL gällande mottagningar, mottagna yards och touchdowns i år. Ha koll på Diggs!

Bills är klart bättre än Broncos. De måste aktivt göra poäng direkt idag, då kan det bli en toppinsats. Laget har ofta (se i år) börjat matcherna segt och därmed har sämre lag lyckats klamra sig fast och sedan skrälla. Idag är det plattan i mattan från start från QB Allen och WR Diggs. Jag spelar Bills -6 till oddset 1.72 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip