Bills (4-2) vs Dolphins (1-6). Det här är ingen gynnsam matchup för Dolphins på något sätt. De spelar borta mot ett vilat Bills, där träningsrapporterna från föregående vecka gått i dur. Samtidigt har Dolphins en massa surr och indirekta störningar (ägaren vill ha in QB Watson, men top management står fast vid Tua) utanför träningsarenan som de inte kan rå för. Torskar laget igen, då kommer det bli en "yard sale" inför trade deadline som är 2 november; sanna min ord. Däremot vill jag säga att Dolphins QB Tua Tagovailoa har skött sig snyggt i media när det har pratats om detta. Han måste dock bli mer confident i sin egen playcalling och lyfta sig en nivå till.

Jag är övertygad om att Bills kommer vinna, men handicapspelet + tokhög lina från Vegas gör att jag istället väljer att spela över 46,5 gjorda poäng i matchen hos Pinnacle till oddset 1,74.

Värt att notera:

1. Notera att det är match nr 2 på året mellan Bills och Dolphins. Match nr 1 vann Bills med hör och häpna 35-0.

2. Bills är 4-0 direkt efter bye-week med HC McDermott. Kan vara värt att ha koll på.

3. Bills snittar 33,8 poäng per match emedan Dolphins snittar 18. Bills defense tillåter i snitt 16 poäng per match emedan Dolphins defense tillåter i snitt 29,6 poäng. Ni förstår att det är två diametralt olika lag vad gäller kapacitet och nivå i år. Om Bills kommer in med ett mindset som är i synk, då kommer aldrig Dolphins vara nära i den här outingen. Så bra är Bills.

4. Dolphins bäste defensive spelare CB Howard kommer matcha Bills bäste WR som är Diggs. Bekymret är att Dolphins secondary ÄR Howard och inte mycket mer. Det är därför det blir extra jobbigt när Dolphins då skall försöka täcka WR Beasley och WR Sanders. De har folk, men inte nog duktigt folk om vi säger så...

5. Bills defense är i topp gällande pass defense (tillåter bara 180,5 yards per game) och är nr 6 i ligan i run defense, där de tillåter 89,7 yards per game.

6. Med just HC McDermott vid rodret är Bills 8-1 i matcher. Notera också att de två senaste matcherna, om vi adderar ihop totalen, ger Bills fördel 91-26. Det har varit fullständiga utskåpningar om vi skall vara helt ärliga.

7. I mina papper inför säsongen hade jag faktiskt Bulls etta och Dolphins tvåa i AFC East, men tji fick jag. Dolphins inledde bra mot Patriots, men sedan har det gått grus i maskineriet. Riktigt mycket grus.

Bills kommer vinna. De är bättre på samtliga nyckelpositioner och är utvilade. De har sex raka segrar mot Dolphins inför den här outingen. Inget talar för Dolphins. Jag ogillar dock det höga handicap som linan ligger på och väljer istället att spela Ö46,5 totalt gjorda poäng i matchen hos Pinnacle till oddset 1,74.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip