Bills (10-3) vs Dolphins (8-5) i en riktig showdown i AFC. En viktig match för båda lag. Bills har ett gediget lag på samtliga nyckelpositioner med en av ligans bästa QBs i form av Josh Allen. Han har dock sett bättre ut tidigare på året, men vid sunda vätskor - en gamechanger. Enorm spelare. Stark närvaro i omklädningsrummet. Hemma på Orchard Park är inte Bills lätta att rå på. Ett topplag och mångas favoriter att nå Super Bowl i år.

Dolphins är nog NFLs snabbaste lag med WR Hill som själv kan vända en match med ett spel. Tillsammans med WR Waddle är offensiven svårstoppad. Idag möter man dock ett av ligans bästa defense med en gudabenådad secondary hos Bills. Det blir tufft.

Jag är övertygad om att Bills vinner den här matchen. Jag gillar komben Bills och totalt över 43 poäng gjorda i matchen och spelar det hos Unibet till 2,40 gånger degen.

Värt att notera:

1. Som sagt; Bills förlorade mot Dolphins i vecka 3. Det som var intressant då var att WR Hill i stort sett var osynlig. Två mottagningar för 33 yards. Peanuts. Men Waddle däremot stod bakom fyra mottagningar för 102 yards. Men igen. Bills secondary var brandskattad då. Det är den inte nu. CB White är med idag. Det är en av ligans bästa CBs och han kommer göra sig påmind. Notera det.

2. Dolphins leder över Bills med 61-51-1 genom historien.

3. Dolphins har sett beskedliga ut över de tre senaste fajterna och i min värld är orsaken till det given - Tua Taglivailoa har varit svag. Nu senast stod han för 10/28 pass med 28 rushing yards. Iskallt. Han hade en completion percentage på 35%. Uselt. De senaste två veckorna har varit brutalt dåliga och då är jag snäll. En QBR på 24,6 mot Chargers. Det håller inte mot Bills.

4. Bills har vunnit fyra raka segrar efter vinster mot Browns, Lions, Patriots och Jets. Notera det.

5. Har så himla svårt att se Dolphins orka stå emot Bills offensiv. QB Allen är nr 3 i NFL med en QBR på 73,2 med 26 touchdowns till det. Bills är nr 6 i NFL med ett snitt på 263,4 passade yards per match i snitt. De är nr 8 i NFL med 133,7 yards på marken i snitt.

Bills är bättre än Dolphins. Jag är övertygad om att de kommer vinna och jag tror det kan bli en hel del poäng även om vädret kan påverka. Jag spelar Bills och Ö43 poäng till oddset 2,40 hos Unibet.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip