Bills (13-3) vs. Dolphins (9-8) är först ut denna söndag under "Wild Card Weekend".

Det här är en match mellan två lag som i mitt tycke gått diametralt åt varsitt håll över den senaste tiden. Bills är min favorit till att vara AFCs kandidat i Super Bowl och det har inte minskat efter Damar Hamlins hjärtstopp och all den kärlek som han, Bills organisation och NFL fått sedan dess. Dolphins å sin sida började suveränt, men när QB Tagovailoa gick ner med multipla hjärnskakningar under säsongen började det se ytterst svajigt ut. Dolphins avslutning mot ett Jets B-lag var en av årets sämsta outings, men de halkade vidare till slut. Idag kommer Dolphins säsong ta slut och Bills kommer befästa sin roll som favorit att vinna AFC.

Linan berättar att Bills är -13,5 favorit, vilket är en hög lina. Jag försöker finna ett annat spelvärde även om jag är övertygad om att Bills kommer vinna komfortabelt. -13,5 är som sagt en hög lina för att vara en slutspelsmatch...

Jag kommer spela Bills QB Josh Allen att kasta bollen Ö33,5 gånger över hela matchen till oddset 1,86 hos bet365.

Värt att notera:

1. Bills har vunnit sju raka segrar och ser enormt starka ut. Nu har som sagt Damar Hamlin fått lämna sjukhuset och han var redan på plats i Bills omklädningsrum i fredags, då bilder kablades ut till media. Bills spelar för Hamlin.

2. Lagen har mötts vid två tillfällen i år och det har blivit en vinst för respektive lag även om Bills inte kunde förlora match 1 som Dolphins vann. Den matchen ägde Bills från början till slut, men lyckades ändå förlora.

3. Dolphins spelar som sagt med QB Skyler Thompson och det är som sagt QB3. Notera det. Det är en faktor som ingen får missa.

4. Bills defense tillåter bara 17,9 poäng per outing. Nr 2 i hela NFL. Offensivt snittar Bills på 28,4 poäng per outing.

5. Varför jag gillar Bills QB Allen över 33,5 passningsförsök har att göra med Dolphins svaga secondary och totala defense. Dolphins tillåter 234 yards per outing i luften och den siffran gillar jag som tror på Bills här. När Allen mötte Dolphins senast kastade han för hela fyra touchdowns.

6. Dolphins QB Thompson står för en massiv uppgift. Jag är övertygad om att han krackelerar. Han har spelat tre matcher med en touchdown mot tre interceptions.

Som sagt; det är inte mycket som talar för Dolphins här idag. Den enda svagheten hos Bills är deras turnovers och i viss mån deras penalties, men det går inte att komma ifrån att Dolphins startar en "third string QB" som möter att av ligans bästa defense. Nej; Bills kommer vinna komfortabelt. Spelvärdet ligger i att QB Allen levererar in touchdowns och många pass.

Jag spelar därför Allen över 33,5 passningsförsök till oddset 1,86 hos bet365.com.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip