En riktig toppmatch i AFC East, där båda lagen har spelat bra. Dolphins har dock varit ”extra allt” och är 3-0 efter tre spelade matcher. Deras insats mot ”hyggliga” Broncos senast var en skämskudde för Broncos och HC Payton. Dolphins vann med 70-20. Ja; ni läste rätt. En utskåpning av sällan skådat slag.

Jag vet att Dolphins bara vunnit en gång över de senaste 10 matcherna mot Bills, men jag har ännu inte sett något lag kunna stoppa Dolphins offensiv och fram tills dess vill jag inte gå emot Dolphins.

Jag spelar Dolphins moneyline till oddset 2.30 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Miami snittar 43.3 poäng per match och orsaken till det stavas grymt snabba playmakers som WR Tyreek Hill och RB Mostert. Dolphins QB Tagovailoa har snittat 362 yards per match and på marken har Dolphins sprungit för 188.3 yards per game. Det är en sinnessjukt svårstoppad offensiv, oavsett motstånd.

2. Dolphins öQB Tua Tagovailoa hade en completion percentage på 88 procent för 309 yards och fyra touchdowns när man slog Broncos senast. RB2 De'Von Achane hade 18 löpningar för 203 yards och två touchdowns, medan WR Tyreek Hill hade nio mottagningar för 157 yards och en touchdown.

3. Jag måste ännu en gång nämna att Bills är 9-1 mot Dolphins över åren. MEN jag har aldrig sett en sådan fullmatad offensiv från Dolphins tidigare. När Bills safety Poyer är borta från den här outingen känns det tufft för Bills.

4. Buffalo snittar 30.3 poäng per game. De har passat för 234 yards och löpt för 149.3 yards per game.

5. Bills QB Josh Allen hade en completion procent på 62.5 på hans passningar för totalt 218 yards med en touchdown och en interception i matchen mot svaga Commanders.

6. Dolphins har vunnit tre raka matcher. De har ligans högsta ”scoring” av alla lag. De leder ligan i såväl passade som sprungna yards. Notera också att Bills kommer få stora bekymmer med att stå emot Dolphins på marken också, då de tillåter +110 yards per match hittills.

7. Vi måste nämna Bills och QB Allens stora problem - turnovers. Allen har fyra interceptions och en förlorad fumble till dags dato. Det är på tok för många ”give aways” och om det fortsätter mot Dolphins är det ridå.

Jag går på Dolphins moneyline till oddset 2.30 hos Unibet . Jag vill se något lag stå emot Dolphins offensiv innan jag går emot dem.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip