Bills (3-2) vs Giants (1-4) i Sunday Night Football!

Det kan inte vara roligt att vara Giants-fan för dagen. Deras skadelista sträcker sig över 20 personer (flera är questionable) och deras mest starka vapen i offensiven, QB Jones och RB Barkley är borta. Man möter också ”fel” lag med så många skador. Bills är en helt annan nivå även om de också åkte på tråkiga skador i senaste matchen (se Milano och Jones). Det kommer bli en lång afton för Giants. Tro mig.

Jag kommer spela Bills Stefon Diggs att göra en TD till oddset 1.75 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Bills var en besvikelse senast. Förlust mot Jaguars i London. Det som gör mig en aning orolig är hur ojämnt laget spelar. Enorma mot Dolphins hemma och sedan små kissekatter mot en större katt i London. Bills fick också ett antal kostsamma skador (se ovan) som kommer påverka dem nu och längre fram. Den här outingen mot ett enormt skadedrabbat Giants är en match som Bills skall vinna enkelt och samtidigt göra ett avtryck framåt.

2. Giants DC Martindale fick en fråga om Bills QB Josh Allen och då svarade han: ”… Dan Marino’s arm, Derrick Henry’s ben och Steph Curry’s inställning = han vet att han kan passa från överallt på banan.

3. Giants kommer starta QB 2 Tyrod Taylor i afton och han kommer få det svettigt. Hjärtat i deras defense är deras pass rush. Bills är nr 1 gällande pressure rate (32.6%) och har även hela 21 sacks hittills i år.

4. Mitt speltips i afton är Bills Diggs att göra en touchdown. Han är nr 6 i NFL med ett snitt på 104 mottagna yards med fem touchdowns. Nu möter man ett Giants som har så många skador att Bills kommer trycka på gasen från första spelet. Diggs kommer få många chanser i red zone idag. Noteras bör att Bills snittar 32 poäng framåt per match.

5. Bills har 7-6 mot Giants all-time. Efter kvällens match är det 8-6.

Jag kommer spela Bills Stefon Diggs att göra en TD till oddset 1.75 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip