Bills (5-1) vs Packers (3-4. En outing som normalt skulle vara två topplag mot varandra. Nu är Bills riktigt vassa i år samtidigt som Packers spelar under pari. Det känns som Packers är på väg att implodera och med tanke på QB Rodgers uttalande i sitt återkommande inslag hos Pat McAfee's podd, där han var tydlig med att de som inte spelar bra skall inte spela.

Bills har haft sin bye-week och kommer tillbaka med nya krafter och med fortsatt vision om att spela Super Bowl i år. Laget har som sagt alla förutsättningar och nu när Browns berättat att de gärna trejdar RB2 Kareem Hunt istället för att han lämnar i free agency, så räknar jag kallt med att Bills kommer plocka honom. Vem vill inte spela för ett vinnande lag och just RB-faktorn är den enda faktor som Bills saknar.

Som sagt; Packers verkar ha stora svårigheter i hur defense coachas och samtidigt fungerar inte offensiven. Det är väldigt olikt Packers som organisation, samtidigt tycker jag att Rodgers (givetvis väl medvetet) uttrycker sig "fult"; han kan bättre än så.

Idag tycker jag spelvärdet ligger att Bills WR Diggs kommer få chansen att göra minst en touchdown. Han kommer med garanti få Packers Alexander som ryggsäck, men i år tycker jag att Alexander tappat ett steg i relation till sitt värde och Diggs kommer göra det tufft för honom.

Jag spelar Bills Diggs att göra en touchdown till oddset 1,95 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Packers offensiv har lämnat mycket att önska, trots att skipper heter Aaron Rodgers. I afton spelar Rodgers åter med manfall. WR Lazard, WR Cobb är ute. WR Watkins är dock tillbaka, men hur redo är han? WR Watson är tillbaka, men samma frågar här; hur alert är han?

2. Bills är nr 1 gällande passing offense i NFL. (323 yards framåt) Packers är nr 1 i passing defense (tillåter bara 168 yards per match). Somethings gotta give. Jag tror att Packers får vika in sina åror först.

3. Linan ligger på -10 Bills och jag tycker det är högt, samtidigt som jag sett Packers krackelera fullständigt när det gällt som mest. Bills kommer vinna i afton, men -10 kan vara väl högt.

4. Packers Watkins blev draftad i runda 1 av...just det Buffalo Bills. Han har haft bekymmer med skador, men i grund och botten är det en kvalitetsspelare när han spelar på topp. Rodgers kommer ge Watkins chansen tid och otid idag även om springspelet kommer vara basen i Packers spel.

5. Packers kommer få stora bekymmer med att täcka Bills pass rush. Såväl Bakthiari och Jenkins är borta och det kommer synas. Jag är övertygad om att Von Miller och Rousseau kommer elda på rejält mot Packers Rodgers.

6. Bills är 5-0 i matcher direkt efter vila. Notera det.

7. Packers har aldrig slagit Bills på bortaplan. De är 0-6 på Orchard Park. Intressant statistik.

Nej; normalt en toppchans för Bills. Men linan är för hög enligt mig. Du spelar trots allt mot Aaron Rodgers och han kan själv hålla den här matchen jämn. Det känns dock som Bills är en nivå upp i år och skall vara klar favorit.

Jag spelar Bills Diggs att göra en touchdown till goda oddset 1,95 hos bet365 .com.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip