Bills (2-5) vs Patriots (5-2). NFL's fjärde bästa defense mot NFL's tredje bästa offensiv. MEN det är också två lag i diametralt olika riktningar. Bills är i en tydlig rebuild emedan Patriots med Brady som skipper gör allt för att vinna nu. Patriots har sett strålande ut på slutet och bara matat in poäng mot bra lag som Kansas och Chicago för att nämna några. Den senaste gången som Bills tog emot Patriots på Monday Night Football var 2007 och då vann Patriots med 56-10.

Nu till bekymret. Hur skall jag lägga upp spelet? OBS! Patriots kommer vinna den här matchen. Ej tu tal om annat. Överlägset bästa lag, MEN Bills har en duglig defense, MEN den kommer skjutas sönder och samman av Patriots. Dels kommer Bills defense att få vara inne ofta i matchen, då deras offensiv är oduglig med gamle Panthers reserv-QB Anderson som skipper. Killen kastade hela tre interceptions mot svaga Colts = ?

Patriots kommer vinna matchen och det spel som känns mest relevant är dock underspelet dvs att det bli under 47 poäng gjorda. Bills har INGEN offensiv. Att sedan tro att Patriots skall vinna med minst 18 poäng känns sådär. Nej; jag väljer då att spela U47 poäng totalt gjorda i matchen till oddset 1,71 hos 888sport .com.

Sedan gillar jag touchdownspelet på James White att han skall göra minst 2 TD's till 3,60 i odds hos Unibet .se. DET är inte omöjligt med tanke på att han kommer få alla 1 and goal-chanser ikväll

Värt att notera:

1. Tom Brady är 28-3 mot Bills i sin karriär. 28 segrar!

2. Patriots offensiv har verkligen landat med Edelman och nytillskottet Josh Gordon. De är livsfarliga på varje position i offensiven nu; utsidan med Edelman och Gordon och insidan med Gronkowski och White och sedan är det bara att addera gamle Bills-spelaren Chris Hogan. De två senaste matcherna har offensivens outing varit suverän med respektive 43 poäng mot Kansas och 38 poäng mot Bears. Det kan bli en väldigt lång kväll för Bills...

3. Patriots James White kommer få spela en avgörande roll i afton, då RB1 Michel är borta pga skada. Det gör att White kommer användas som RB 1 och som WR mot korta pass framåt. White är också den som kommer få bollen med kort väg till mål dvs chansen till att göra ett par TD's ikväll...

4. ...och för att addera ännu mer salt i såren för Bills kommer INTE deras bäste pass rusher Murphy att spela ikväll.

5. Patriots secondary med nr 1 och nr 2 - Gilmore och McCourty - är tvåa i hela NFL vad gäller defense och secondaryspel med hela 10 interceptions hittills.

Som sagt; Patriots kommer vinna matchen. Jag spelar dock U47 poäng totalt gjorda i matchen till oddset 1,71 hos 888sport .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip