Bills (3-0) vs Patriots (3-0). Inför säsongen förstod vi att Patriots i vanligt ordning skulle stå med ett antal segrar efter ett par matcher, men att Bills skulle vara 3-0 fanns inte på kartan. Inspirerande och väldigt kul för divisionen AFC East och hela NFL.

Nu skall vi inte ta något från Bills, men deras motstånd hittills har varit Jets, Bengals och Giants (utan Daniel Jones). Jets-matchen låg Bills under med 16-0 en bra bit i in i tredje quartern. Då försvann Jets hjärna och nucleus i defensiven CJ Mosely och helt plötsligt blev det rörigt och tunt hos New York. Bills tog vara på Jets sena skador och vände på matchen. Imponerande. Bills styrka är deras defense. De är så ruggigt starka och ihärdiga att när offensiven av och till varit borta i matchen är det just defense som håller kvar Bills tills offensiven vaknar igen. Och då Bills springspel. QB Allen är en del av det och framförallt har Allen varit mer noggrann med bollen, trots att han har en hel del INT till dags dato. Mognare quarterbacks trots allt. Idag kommer detta att ställas på sin kant, då Bills möter ligans nr 1 rushing defense. Lägg därtill att Bills och Allen möter ett av ligans bästa secondary. Det innebär att en pressad QB Allen i sin passing pocket kommer vara tvungen att ta chanser med deep balls och då är risken väldigt stor att det blir en del interceptions och kanske pick six.

Patriots å andra sidan har väl aldrig sett starkare ut än nu. Idag möter man ett av ligans bästa defense i Bills och laget har en hel del skador i offensiven, MEN laget har också the GOAT i Tom Brady. Den offensiva linan är tunn pga skador. Springspelet måste igång för att ge Patriots lite fler dimensioner i sin playbook. Såväl RB Michel och RB Burkhead måste upp en nivå i sitt spel. Jag tror vi får se detta i afton. Märk väl; Bills har mött några av ligans för dagen mest tunna lag. Idag möter man ett av ligans bästa lag på båda sidor om bollen. Patriots är ingen bluff och skall vara klara favoriter.

Värt att notera:

1. Bills RB 1, Singletary har varit frånvarande under denna veckas träning pga skada. Spelar han?

2. Jag vill inte ta segrarna från Bills på något sätt, men de har mötte tre sämre lag. Nu möter man eliten!

3. Patriots har också mött ett par lag som är i rebuild, men har 106-17 i sin poängskörd framåt och bakåt. Wow!

4. Bills har besegrat Patriots vid bara två tillfällen de senaste sju åren. Noteras bör dock att då spelade inte Tom Brady mer än en halvlek totalt.

5. Patriots har vunnit sju raka bortasegrar mot Bills. Sju!

6. Notera en sista gång; Bills möter ligans bästa rushing defense och ett av ligans bästa secondary och har troligen sin bäste RB borta, vilket gör att jag ställer mig frågan - VEM skall göra poäng framåt för Bills, då Patriots har total kontroll över Allen i hans "passing pocket" och i springspelet lär han oxå få det tufft. Nej; det här vinner Patriots!

7. QB Brady har satt 67,9% av sina pass och snittat ca 304 yards med sju pass-TDs och INGEN interception. Han är 42 år ung och dominerar fortfarande.

Mitt spel blir Patriots -7 till oddset 1,88 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip