Det har inte undgått någon som älskar amerikansk fotboll eller livet allmänt hur mycket kärlek som Bills safety Damar Hamlin upplevt efter hans hjärtstopp i matchen mot Bengals. Det har varit en fröjd att se hur alla ställt sig bakom Hamlin och allt som har med honom att göra. Det har varit rakt över suveränt. Den senaste nyheten är att Hamlin är "up-and about" och har kört Facetime med spelare i Bills m fl. Det ser extremt lovvärt ut och det känns gott i hjärtat. Buffalo Bills-fans är kanske en av världens främsta "followers" - Bills Mafia. Så otroligt mycket fint de gjort tidigare och nu. Nej; Bills som organisation har varit exemplarisk. NFL som organisation har varit exemplarisk. Nu hoppas vi strax få se Damar Hamlin må ännu bättre.

I allt detta blir alltid livet större än fotboll, men idag skall Bills på hemmaplan betvinga Patriots för att försöka få till ett AFC Championship på en neutral plan. OM Bills torskar kommer Chiefs få ha den favören. Kansas städade retfullt enkelt Raiders igårkväll (ni följde väl speltipset -7 för sköna slantar in) och är nr 1 i AFC-seedningen. Jag tycker å det närmaste synd om Patriots som har en chans på slutspel om de vinner över Bills idag, men det är så mycket annat som de kommer få fokusera på även om de inte vill det. Den här matchen spelar Bills och hela NFL för Damar Hamlin. Ni kan lita på att Bills INTE torskar i afton.

Jag spelar Bills -6,5 till oddset 1,73 hos Unibet.


Värt att notera:

1. Bills har sex raka vinster inför dagens match mot Patriots och har sett formidabla ut. De lär inte vara mindre taggade och sämre idag.

2. Bills har ligans fjärde bästa offensiv i dagsläget och med QB Allen som skipper har det gått enormt bra. Han har en completion rate om 64% gällande de 4 029 yards som han kastat för. Till det har han 32 touchdowns och 13 interceptions. MEN hans "extra element" som gör Bills så svåra att stoppa är att Allen också har 746 yards löpta på marken som också gett sju touchdowns. Snacka om "double threat".

3. Bills har dominerat Patriots på slutet. Deras senaste tre möte lagen emellan har varit en enkel affär för Bills. Det finns egentligen inget som talar för Patriots idag.

4. Patriots har inte varit sig själva i år. Deras offensiv är nr 26 i hela NFL och det har varit spretigt, kladdigt och rakt över dåligt. Nu möter man Bills på hemmaplan under givna förutsättningar (se Hamlin), där Bills defense är nr 5 i ligan. Det. Blir. Jobbigt.

5. Patriots måste vinna för att ta sig till slutspel, men ingen i världen vill att de vinner idag. Jag skojar inte när jag skriver dessa rader. Vi är i Buffalo och laget kommer spela för Hamlin. Alla kommer vara tagna av stunden, oavsett om du heter Allen, Jones el RoloMartins. ALLA är berörda.

Jag spelar Bills -6,5 till oddset 1,73 hos Unibet. Bills kommer inte förlora den här outingen idag. De vill hylla Hamlin. De vill hylla Bills Mafia. De vet att hela världen kommer följa den här matchen. Det är många känslor på spel, men kärleken till livet kontra bollen har Bills organisation, Bills Mafia och övriga delar av NFL-världen bevisat över den senaste veckan.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip