Bills imponerande å det väldigaste i premiären. Jag var helt inne på det i mina spelförslag också, men de var faktiskt BÄTTRE än vad jag hade förväntat mig. I afton möter man Titans och vi vet redan vilken strategi de kommer komma med. Han heter Derrick Henry och är Titans RB-äss. För de facto är det så att om Titans skall ha tillstymmelse till chans i den här outingen så måste de se till att Bills QB Josh Allen står vid sidan av planen och får extremt lite speltid. Det är som sagt Titans strategi, men om det räcker är något helt annat. Jag tror inte det. Bills vinner den här matchen, men de är väldigt stora favoriter också. I nuläget ligger 92% av all bets på just Bills...

Det gör att jag väljer att finna ett annat spelvärde och just Bills QB Josh Allen även 262,5 passade yards till oddset 1,90 hos bet365 .com är taget.

Värt att notera:

1. Två olika världsbilder efter match 1, när Titans får stryk av just strykpojken Giants och Bills kör över Super Bowl-champions Rams regelrätt. Det är förutsättningarna inför den här outingen. När lagen möttes under 2021 svarade Bills QB Allen för nästan 400 yards med tre touchdowns. Titans å sin sida använde RB Henry som sprang för 143 yards på 20 försök. Vi kommer få se en snarlik strategi idag igen. Sanna mina ord. Bekymret denna gång är att Bills är starkare i sin run defense än tidigare. Rams mäktade med ca 2,9 yards per försök senast och det är ett betydligt bättre lag än Titans, men just RB Henry är ett eget väsen om vi säger så. Han kommer se till att Titans är med ett tag i den här matchen.

2. Vad skall man säga om Bills Josh Allen som inte redan är sagt? Han imponerar varje gång han är på planen. Ödmjuk i sin framtoning och låter sina fötter och händer visa resultat. Han känns som topp 3-4 av alla QB's i nuläget. Under fjolåret när Bills presterade mer än 20,8 poäng framåt var laget 11-2 i matcher. De snittade 381,9 yards per outing och klev 5,7 yards framåt per varje spel i snitt. Det är inte kattskit. När vi sedan specifikt kikar på Josh Allens siffror berättar dessa; 4 407 yards framåt med 36 touchdowns mot 15 interceptions och en completion percentage på 63%.

3. Jag har fortfarande inte smält att Titans skeppade iväg WR A.J.Brown under draften. Visst; han ville ha ett nytt kontrakt och det var enkom ett affärsmässigt beslut, men det är ett stort tapp för QB Tannehill, Titans själva och fansen. Det gör att Titans playbook ser relativt lättläst ut. Ge bollen till Henry och spring med den. QB Tannehill är en bra game manager, men han är inte ens i närheten av Allens facit som QB.

4. Titans har som sagt tappat många, många bra spelare under offseason. Inför den här säsongen har även Landry försvunnit pga. skada. Det gör att Titans secondary med tre unga cornerbacks ser en aning bräckliga ut mot en av NFL's starkaste armar. De kommer testas ofta och länge och jag kan inte se hur de skall mäkta med att stå emot. Det saknas också tydliga playmakers hos Titans utöver RB Henry.

5. Titans defense tillät hela 188 yard på marken mot svaga Giants. Idag möter man en än svårare kombattant. Jag förstår inte hur de skall stå emot den flexibilitet som Allen kan leverera dels på marken och framförallt i luften.

6. Även om Titans är 30-19 mot Bills över åren kan jag inte se Bills förlora den här matchen. Det enda som kan hända är underskattning, men Bills är för ödmjuka inför varje uppgift = det kommer inte ske.

7. För dig, som jag, måste även antal completions från Josh Allen vara av spelintresse. Om ni finner över 22,5 completions till ett vettigt odds; ta det!

Bills gör i afton sin första match på hemmaplan med Bills Mafia som kommer elda på sitt lag. Ett otroligt stöd från sina fans. Bills vet att deras största bekymmer är Titans Henry. De vet också om att deras egen offensiv har så många outs jämfört med Titans själva att det handlar om att vara ödmjuk för uppgiften. Bills vinner matchen! Jag väljer dock att spela på Bills QB Josh Allen att passa för över 262,5 yards till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip