Broncos (6-7) vs Browns (5-7-1). Bägge lagen har chans att nå slutspel och när man hör att Browns har en "liten chans"; ja, då kan man tro att helvetet frusit till is. Vi måste dock direkt berätta att Broncos är 11-0 mot Browns. Det är hela NFL's mest aktiva "streak". Ha det i åtanke, samt att Broncos spelar hemma. Det är väl det som gör Broncos till favoriter hos bolagen i Las Vegas, men Browns är inte helt chanslösa här.

Värt att notera:

1. 11-0. Jag måste betona den statsen. Broncos har således 11 raka vinster mot Broncos.

2. Bägge lagen jagar Ravens och deras slutspelsplats. Broncos är en match bakom och Browns 2. Full sula framåt från bägge lagen är att vänta.

3. Broncos är 3-3 hemma i år.

4. Browns har vunnit tre av sina fyra matcher och det har synkat vad gäller den offensiva sidan. Mayfield har kastat för ca 3000 yards med 19 TD's och 10 INT. Han var stekhet senast med 18/22 pass för 238 yards och en TD. Bekymret för Mayfield idag är att Broncos pass rush med Von Miller och Bradley Chubb är suveräna. Det gäller att hantera bollen snabbt. Jag gillar också Nick Chubb som RB. Han snittar 5,3 yards per löpning, vilket är starka papper. Han har satt en TD i sin senaste fem matcher.

5. Broncos RBs Lindsay och Freeman kan ha en field day idag mot Browns, då de ligger på plats 28 i hela NFL genom att tillåta 133 yards per match. Jag förstod inte HC Joseph's coaching mot 49'ers, då man knappt använde RBs. Det kostade dem också till slut.

Det här blir en jämnare match än vad vi tror. Broncos totaldominans mot Browns genom tiderna, samt att Browns har bekymmer med springspelet. Jag gillar dock Mayfield. Han är en krigare. Chubb springer väldigt bra. Nja. Jag väljer att spela Browns +3 till oddset 1,76 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip