Thursday Night Football mellan Denver Broncos (2-1) och Indianapolis Colts (1-2-1). Två lag som varit en besvikelse hittills. Om det är två coacher som i viss mån redan sitter på en s.k. "hot seat" är det Reich i Colts och Hackett hos Broncos. Det har dock i all "misär" börjat se bättre ut för framför allt Wilson i Broncos och det är med den insikten som jag väljer att spela på hemmaseger i afton. Unibet erbjuder -2,5 till oddset 1,71 och jag tar det.

Värt att notera:

1. Två lag som i stort sett varit bedrövliga i offensiven och med tanke på vilka QB's lagen har kändes det en aning långsökt innan säsongen började. De ligger också i botten gällande antal producerade touchdowns över fyra matcher - totalt sex stycken vardera. Inte bra. Colts Ryan som var MVP i ligan 2016 ligger idag 2022 på plats nr 19 bland alla QB's. Hans sämsta start sedan 2009. Nio fumbles till årets resumé är inte OK. Wilson hos Broncos ligger på plats nr 16 och det är hans sämsta start genom alla tider. Han är 106-55-1 sin all-time stats. Som sagt; the only way is up och just Wilson har de vapen i sin verktygslåda som kan göra skillnad direkt i afton.

2. Det kom tråkiga nyheter hos respektive lag i veckan, då Colts RB-äss Taylor är skadad (kommer komma tillbaka) emedan Broncos RB-äss Williams är borta för säsongen pga. ACL. MEN för Colts är det än värre i och med att LB Leonard också är borta. Det är för många nyckelspelare som försvinner hos Colts, vilket gör att deras säsong redan nu är i fara.

3. Broncos WRs är Sutton och Jeudy och de är i grund och botten ett av ligans bästa tandem. I afton möter de Colts som är på plats nr 20 i ligan defensivt sett och som tillåter 21,3 poäng per outing. DET är läge för Broncos att utnyttja det idag.

4. All-time statistiken mellan lagen berättar 14-11 till Broncos fördel, men Colts är 9-3 över de 12 senaste matcherna.

5. Broncos defense är i mitt tycke matchavgörande. De är nr 4 i total yards allowed och nr 6 i antal poäng emot. Notera att Colts redan har nio turnovers den här säsongen.

6. Colts har "byggt" sin strategi på RB Taylor för att springa ofta och gärna, men när han nu är borta får "Matty Ice" försöka finna sina WRs, där Pittman i grund och botten är en kvalitetsspelare. Om vi tittar på Pittmans senaste insats finns det mycket att önska. Han tog emot tre pass över sex försök för totalt 31 yards. Det är genant uselt.

Jag ser en match, där Broncos Russell Wilson äntligen får visa vilken QB-stud han egentligen är. Det är läge att ta kommando idag och med tanke på att hans vapen i offensiven frånsett RB1 är med och spelar. Jag kör Broncos -2,5 till oddset 1,71 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip