Broncos (4-6) vs Steelers (7-2-1). Två enigmatiska lag, där Steelers sett väldigt starka ut på slutet även om "Big Ben" var på väg att förlora matchen åt sitt Steelers före han själv räddade hela laget till slut. Otrolig avslutning.

Jag tycker Steelers är ett bättre lag än Broncos och väljer att spela Steelers -2,5 till oddset 1,74 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Steelers har sex raka segrar och har lyckats hålla sina motståndare under 21 poäng eller färre.

2. Steelers spelar sin tredje bortamatch de fyra senaste. De är 17-5 de senaste 22 bortamatcherna. Samtidigt har Broncos elva segrar på sina 21 senaste hemmamatcher. Matchen spelas på hög höjd i Denver.

3. Steelers RB Conner snittar 4,6 yards per carry och har 10 TDs mot en fumble i år. Han har täckt upp bra för LeVeon Bell. Nu vet vi att Bell inte kommer tillbaka till Pittsburgh (luktar New York och Jets för honom). Lägg även till att Conner har tagit emot 45 pass av 60 möjliga.

4. Broncos då? Det som varit OK är springspelet, men Steelers defense lär hålla emot bra där.

5. Steelers äger all statistik mot Broncos i år även om vi pratar offensiv eller defensiv. OM Broncos skall ha någon chans måste springspelet fungera OK och pass rushen med Chubb och Von Miller måste plocka ner Roethlisberger. DÅ kan det bli tajtare än väntat.

6. ...sedan är det sällan HC Tomlin omnämns av mig, men jag är imponerad över det ledarskap som han tar med till bordet. Fåordig. Konkret. Litar på sina spelare. Han vet att Big Ben har en bra säsong och att det finns starka, starka offensiva vapen i form av Brown, Schuster, McDonald och Conner. Steelers skall vara favoriter.

Jag spelar Steelers -2,5 till oddset 1,74 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip