Sunday Night Football spelas mellan Broncos (4-5) och Vikings (6-4). Här har Vegas lagt linan -2 Broncos och jag tycker den är fel. Jag håller Vikings som det bättre laget, trots att QB1 Cousins är borta och trots att WR1 Jefferson är borta. Varför? Jo, omklädningsrummet glöder! Alla andra i rummet har steppat upp 1-2 nivåer och skapat ett nytt Vikings med fem raka segrar. QB Dobbs är en otrolig historia. Kom in sent till Vikings och hade typ en kvart på sig att lära sig spelboken, gjorde det och avgjorde matchen i sin debut. Enormt imponerande. Nu har han spelat två matcher och har kastat för tre touchdowns och även sprungit in ett par.

Broncos började uselt, men har lyft sig över den senaste tiden. QB1 Russell Wilson har skött sig bra. Han har kastat för 12 touchdowns mot bara två interceptions. Men det som lyft Broncos är att de fått snurr på sitt springspel, där de snittat 135 yards över deras fem senaste fajter.

För mig är det detta en spännande match. Jag tycker att Broncos och Vikings knappt tillhör mellanskiktet i NFL, men det är flera intressanta matcher i matchen, Jag spelar Vikings +3 till oddset 1.83 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Min feeling säger att Vikings kommer ha sex raka vinster efter matchen idag. Det har lyckats vinna fem raka matcher utan WR Jefferson och sedan har även QB Cousins bräckt ner skadad. Laget är på tå och ser inga begränsningar för dagen. QB Dobbs har varit en succé!

2. Vikings offensiv har producerat starkt på marken på slutet. 271 yards med tre touchdowns över de senaste två matcherna. Starka papper! Då måste jag samtidigt tillägga att Broncos run defense är ligans sämsta. Stor fördel för Vikings plus att RB Mattison skall spela. Notera det!

3. Broncos har tro det eller ej tre raka segrar. De har skött sig hyggligt, utan att superimponera. De har dock en uppgift som jag tror de kommer få stora problem med att hantera och det är Vikings ständigt blitzande. DC Flores är en mästare att sätta press på QBs och Russell Wilson kommer få svårt att hinna med. De kanske kan kontrollera TE Hockenson, men blitzen. Nä.

4. Broncos är som sagt bäst när de får springa med bollen, men Vikings ger bara upp 3.7 yards per försök, vilket är nr 5 bäst i NFL.

5. Lagen har spelat 15 matcher mot varandra och Vikings leder med 8-7.


Jag tycker det är stor chans att Vikings vinner moneyline, men tar en liten försiktig approach. Den här matchupen passar inte Broncos alls. Två tydliga faktorer; den första är att Broncos run defense är uselt och Vikings springspel är starkt. Det andra är att DC Flores som kommer mata blitzar på Broncos QB Wilson något som denne direkt ogillar. Linan ligger fel enligt mig och Vikings borde vara favorit.

Jag spelar Vikings +3 till oddset 1.83 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip