Browns spelade riktigt bra i sin första preseason-match och NFL Draft pick nr 1 Baker Mayfield skötte sig klanderfritt. Imponerade rent utav. I Bills roterade samtliga tre QBs i första matchen och alla var helt OK. Den med störst potential är dock Josh Allen.

Jag kommer spela Browns -4 till oddset 1,88 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Browns var 0-16 i fjol. Det kommer inte ske i år. För första gången på länge har HC Hue Jackson en QB-situation som ser lovande ut. Mayfield och Taylor. Riktigt lovande.

2. Bills kommer testa Josh Allen mer i afton. I första matchen fick Peterman testas rejält och satte alla pass utan 1 och det renderade i en TD och en pick. Allen är framtiden. Han måste bara bli mer rörlig i fickan.

3. Mayfield. Kan inte sluta prata om denne, då han imponerade väldigt i debuten. Han kommer få mer speltid i afton och vi hoppas han visar samma kvaliteter som i debuten. Ha koll på TE Njoko. Riktigt fin spelare.

4. Browns hemma. Vill gärna visa upp sig på hemmaplan efter en "segertörstande" hemmapublik. Inte låter Mayfield sitt hemmalag förlora på hemmaplan.

5. Ser ut som Dallas fd receiver Bryant kommer signa för Browns. Det innebär att de WR's som hänger på gärsgården idag lär ge allt 24/7.

6. Bills lite bättre på skadefronten, men att slå Browns i hemmadebuten rimmar illa.

Spela Browns -4 till oddset 1,88. De har poise och är taggade för kvällens match.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip