Ett skadedrabbat Browns (3-3) tar emot Broncos (3-3) hemma för Thursday Night Football. Två lag som sett smått bedrövliga ut i sina senaste två matcher.

Vi måste börja med Browns som har hela 19 (!) spelare på skadelistan. Notera det. När du sedan i detalj ser vilka spelarna är blir du lätt stressad om du vore ägaren till Browns. QB Mayfield är borta. RB1 Chubb och RB2 Hunt är borta. WR Beckham troligen borta m fl. Listan kan göras lång. Det är en sorglig syn rent offensivt, där de enda skadefria är lagets TEs.

Broncos har varit minst sagt lika svaga och har inte fått till sin offensiv alls. Förutsättningarna finns där, men exekveringen har varit brutalt svag. Laget kan bättre och deras defense har sett till att man varit med i matcherna.

Jag kommer spela Broncos +3 till oddset 1,70 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Broncos har vunnit 12 av de 13 senaste matcherna mot Browns. Notera det.

2. Browns leder NFL i rushing yards med 1 011 yards. MEN då med Chubb och Hunt som nr 1 och nr 2. Idag är dessa borta. Istället skall Johnson spela RB och han har löpt för 11 yards totalt. Ingen lätt uppgift att tackla om vi skall vara helt ärliga.

3. Browns med RB Chubb på planen kontra utan honom är hårda papper för Browns. 12-5 i rekord när Chubb spelar. 2-3 när han inte spelar. Det är ett ruggigt tapp.

3. Broncos QB Bridgewater har sett sådär ut på slutet, men i grund och botten är han en hygglig starter. Han har dock blivit sackad 16-17 gånger över de första spelade matcherna. Han måste få bättre hjälp och just Browns har en stark defensiv med Garrett i första rum.

4. Browns RB och QB idag är Johnson och Keenum. De möter Broncos defense som är nr 4 i NFL i scoring defense. Det kan bli en lång afton för QB Keenum…

5. Om vi kikar på det enda positiva med Browns inför kvällens fajt är det just TEs, men Broncos har bara tillåtit 222 receiving yards och inga TDs över de sex första veckorna gällande TEs.Notera det.

6. Browns kommer behöva en toppenkväll från sitt defense och från sitt enda ordinarie offensiva vapen i form av TE Njoku. Han leder Browns med 266 yards framåt och en TD.

För mig är det uppenbart att Browns offensiv är så skadeskjuten att det måste bli svårt att vinna, oavsett motstånd. Jag tycker att 1,70 på Broncos med resultat +3 hos Pinnacle är lovvärt.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip