Preseason och match 3 av 4. Det är just den tredje matchen som i amerikansk folkmun kallas för "The Dress Rehearsal". Browns är ett helt annat lag i år med kvaliteter både i defensiven och i offensiven. 1-1 hittills i preseason. Vad säger vi då om regerande SB-champions Eagles? Jo, det får vi se ikväll. Ha i åtanke att Cleveland Browns för ett par års sedan "dissade" Eagles QB Carson Wentz. Kort och gott; Brown är 1-31 sedan den dagen de INTE valde nuvarande Eagles QB. Nåväl; det är en helt annan story. Browns valde Mayfield som nr 1 i årets draft och Mayfield har sett fin ut hittills.

Generalrepetitionen innebär att vi får se bägge lags first strings kanske halva matchen, vilket gör att Eagles har en bestående fördel, eftersom deras trupp (skadefri) är 1-2 nivåer bättre än Browns. Dilemmat är just att Eagles QB1 och QB2 haft skadebekymmer, MEN summa summarum; Eagles är ett bättre fotbollslag.

Jag kommer spela Eagles +3,5 till oddset 1,89 hos 888sport .

Värt att notera:

1. I Cleveland skriker alla efter Baker Mayfield och det med rätta. Rookien har sett smällfin ut i preseason och i training camp, MEN förste QB är Tyrod Taylor som också sett bra ut. Räkna med att Taylor spelar länge ikväll.

2. Eagles har gått ut med att SB-MVP QB Nick Foles kommer börja för Eagles och det är ett gott tecken. Foles är en fantastisk idrottsman och en ännu bättre tillika klokare människa. Foles ledde laget till Super Bowl-vinst i fjol och är en väldigt bra QB. En markant förbättring för Eagles som är 0-2 i preseason.

3. Håll utkik på Eagles punt returner Shelton Gibson. Killen såg till att returnera över 120 yards mot Patriots senast, varav en hela 46 yards.

4. Eagles två bästa receivers; Jeffrey och Agholor är fortfarande på vilolistan, men den rutinerade räven Mike Wallace har sett stark ut i training camp. Wallace kommer få mycket tid idag.

5. Eagles hade ligans bästa defense i fjol och det kommer Browns att få ta del av i natt. Nu kommer Eagles D spela minst tre quarter = varning utfärdad.

Jag tycker att Eagles som lag är 1-2 nivåer bättre än Browns och trots bortaplan kommer laget att visa det i natt. Jag spelar Eagles +3,5 till oddset 1,89 och ser det som hämtgurka.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip