Speltips: Browns - Jets

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2018-09-21 02:20
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.97
Tips: 2 hcp +3
Det var många som ritade in den här matchen i kalendern EFTER NFL Draft 2018, eftersom vi vanliga dödliga trodde att Browns skulle nypa Sam Darnold som pick nr 1 i draften. MEN Cleveland är Cleveland; spännande management och inte som alla andra. De valde Baker Mayfield som nr 1 och lät Jets få Darnold som nr 3. Av det jag sett hittills är jag övertygad om att såväl Mayfield som Darnold kommer tillhöra ligan i många, många år framöver, MEN det är Jets QB Darnold som verkligen fått chansen och i mina ögon har han också tagit den. Jets är ett bra lag när det klickar på alla cylindrar, men de är unga. Väldigt unga. Om vi kikar på matchen mot Dolphins (där jag hade Jets som spelidé) var det mkt som såg bra ut, men enskilda "slarv" och penalties strulade till det. Samtidigt måste springspelet jacka upp en nivå, men summa summarum; Dolphins var inte bra, men de gjorde inte heller några fel, utan lät Jets slarva sig igenom matchen.

Jag kommer spela Jets +3 till oddset 1,97 hos LeoVegas, 888sport eller MrGreen. Jag är faktiskt inne på att Browns än en gång kan strula till det...

Värt att notera:

1. WR Josh Gordon "slarvade" för sista gången i föregående vecka hos Browns. Management har varit reko mot killen i strax 6 år och gett honom alla chanser i världen. I år såg det faktiskt OK ut tills han skadade sig lätt på en reklamfilminspelning UTAN att berätta för management. Det var droppen. Gordon släpptes officiellt i måndags och plockades upp direkt av New England Patriots. För Gordons del får vi hoppas att BB kan hantera honom - Belichick och Brady. Jag tror det. Eller rättare sagt; hoppas det. För Browns del tappar man ett starkt vapen...

2. Thursday Night Football. Sam Darnold i blickfånget igen. Mot Dolphins kastade han 334 yards dock med en dyrköpt interception som renderade i att Dolphins gjorde 7 poäng. Sedan var Jets i red zone och skulle casha in sju poäng och istället blev det en ny interception. Jets hade verkligen chansen att slå Dolphins, men tog den inte.

3. Jets defense har börjat riktigt bra. Browns defense har Myles Garrett som är "one of a kind". De höll Saints till under 300 yards i New Orleans. DET är riktigt bra. Det blir verkligen de små detaljerna som kommer avgöra. Om vi kikar på Browns offensiv har springspelet varit helt OK, QB Taylor gör sällan fel, MEN han vågar sällan kasta de där långa bollarna som gör skillnad. Darnold hos Jets är tvärtom. Ser han chansen, då ger han sina WR's chansen att plocka ner bollen för TD el red zone chans. OM Browns skall vinna måste de VÅGA.

4. Detta är Jets tredje match på 11 dagar. Kan bli tufft.

5. Browns har inte vunnit på 19 försök. December 2016 senast de vann. NÄR vänder det?

6. Browns vapen OCH en orsak till varför de droppade WR Gordon är nya stjärnskottet Callaway. Tre mottagningar, 81 yards och en TD är helt OK. Deras WR1 Landry är osäkert startande pga knäskada, men kommer säkert testas.

7. Browns vs Jets har spelat mot varandra 24 gånger. 12-12 säger statistiken, MEN den mest talande dock de senaste åren och då har Jets fem raka (!) segrar.

Summa summarum. Två bra defenses. Två unga lag. Två intressanta lag. Brown har nu pressen på sig att leverera hemma inför strålkastarnas ljus och har Gordon-affären på näthinnan. Pallar de trycket? Jag tror inte det. Jag är inne på att Jets känner mindre press idag. Jag är inne på att Darnold gör en toppmatch och för er som spelar i några Fantasy-ligor och har Sam som reserv - kör på Darnold!

Jag spelar Jets +3 till oddset 1,97 hos LeoVegas, 888sport eller MrGreen.

/RoloMartins

  Browns - Jets
Spela på Speltips Browns - Jets
RoloMartins - 20 September 2018 - 14:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  FC Utrecht - Heracles
Fotboll - HER över 4.5 hörnor
2.23
19:00  Degerford - Dalkurd
Fotboll - Superettan - 1 över 1,5 mål
1.75
19:00  Gais - Västerås SK
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.85
20:15  Sverige - Ryssland
Fotboll - VM 2019 - 2
2.12
21:13  Photograph - S.H.T.'s Piraya
Trav - Jägersro - H2H 2
1.85
13:00  Charles Schwab Challenge
Golf - PGA-Touren - Emiliano Grillo
51.00
19:00  Sundsvall - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.90
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset tis 21/5 144 kr
19:30  V64 tisdag 21/05 648 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming