Browns (10-5) gästas av Jets (6-9) för Thursday Night Football.

Två lag som båda vann senast och spelar igen på en s.k. kort vecka. Vad skall vi säga om Browns? Deras defense vet vi tillhör ett av ligans bästa och är anförda av Myles Garrett. Nu stöter man på ett Jets, vars defense också tillhör ett av ligans bästa. Problemet hos båda lagen har tidigare varit den offensiva sidan av bollen, men när QB3 eller QB4 som heter Joe Flacco (tidigare Super Bowl-vinnare och MVP med Ravens och QB2 hos Jets) har klivit in på scenen för Browns, då har det helt plötsligt hänt grejer. Flacco är självfallet en riktigt bra spelare i grund och botten och med en stark offensiv lina får han den tiden han behöver i passningsfickan för att skapa stordåd. Det jag har gillat med "pånyttfödde" Flacco är att han fortfarande kastar med grym zip i sina kast och det i tajta lägen. Otroligt skicklig.

Jag kommer gå på en low scoring game för att finna spelvärde här. Det är trots allt två riktigt starka defense och Jets secondary är kanske ett av ligans bästa, vilket gör att Browns QB Flacco måste vara millimeter-noggrann i sina pass. Det kommer bli spännande att se; Flacco vs Gardner/Reed. Noteras bör att Jets passing defense är nr 2 i ligan gällande tillåtna yards. Det bör rimligen coola ner WR Cooper och TE Njoku hos Browns.

Jag spelar under 37 gjorda poäng totalt i matchen till oddset 1.71 hos Unibet .com. För er som vill ha ett bra sidospel gillas minst en interception från Browns QB Flacco. Kolla för bra odds där.


Värt att notera:

1. Browns WR Amari Cooper var fenomenal senast. Han satte nytt franchiserekord hos Browns med hela 265 mottagna yards. Enormt starkt!

2. Som sagt; Jets passing defense är ingen lek. Sauce Gardner, DJ Reed och Michael Carter har spelat rakt över suveränt. Nr 2 i NFL i tillåtna passade yards.

3. Browns är och skall vara favoriter i matchen, då Jets ej kan nå slutspel. Browns är också 7-1 hemma i år.

4. Jets har bara lyckats krama ur sig +13 poäng framåt vid två tillfällen av deras nio senaste matcher. Notera det.

5. Browns defense är en topp 5-unit gällande pressure- och QB-hit percentage 2023. Jets backup-QB Siemian lär få det hett om öronen.

6. Browns har bara passat med QB Flacco vid rodret. Han har kastat +40 pass i alla av hans fyra starter i Browns-tröjan. Över de tre senaste matcherna har Flacco en completion pass rate på 65%, vilket är en av ligans högsta rating över den perioden.

Fär mig handlar det om följande nyckel gälllande low scoring eller high scoring game; Jets secondary kontra Browns receivers. Jag litar på Jets secondary här och jag tror de kommer hålla nere siffrorna länge.

Jag spelar och tror på en low scoring game som troligen Browns kommer vinna. Jag spelar U37 poäng totalt till oddset 1.71 hos Unibet .com.

God fortsättning!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip