Speltipsen går riktigt bra nu och det gäller att vara ödmjuk och försöka hålla i för att finna absolut bästa spelvärde per outing. Idag är det Browns (9-3) mot Ravens (7-5). Browns har hemmaplan och om lagen hade haft omvänd statistik hade jag inte varit förvånad, men att Ravens är 7-5 är inte OK. Visst; laget har drabbats enormt av skador och COVID-19-protokoll, men 7-5 med den truppen är inte OK. Browns däremot har spelat riktigt fin boll och med Browns två dynamiska RBs i form av Chubb och Hunt; ja, då blir det lite lättare att heta Baker Mayfield. 9-3 är fina siffror för Browns och deras fans förtjänar lite framgång efter åratal av totalt mörker. Frågan är dock var spelvärdet finns idag?

Jag kommer spela Ravens -2 till oddset 1,74 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Ravens är 32-11 gällande inbördes möten mot Cleveland Browns.

2. Ravens och QB Jackson har haft ett svagt passing offense i år. Jackson har i mitt tycke tagit ett steg tillbaka, men samtidigt har inte truppen fått "jellat" med tanke på skador och annat. Man är nr 32 i ligan vad gäller pass och snittar låga 169 yards framåt via pass. Det blir tufft att ta nästa steg då. Däremot är springspelet absolut världsklass och det är det som kommer avgöra i afton också även om Browns springspel är minst lika bra. Jackson, Ingram, Edwards och Dobbins hos Ravens skulle göra många andra lag avundsjuka vad gäller tillgänglighet och kvalitet. Fyra supervassa löpare på marken och ni förstår alla att den här outingen kommer avgöras just där.

3. Idag kommer Ravens TE Mark Andrews tillbaka efter bortavaro och det kommer gör väldigt mycket för Ravens offensiv. Det skulle inte förvåna mig om Andrews (38 mottagningar, 454 yards och 6 TDs i år, trots bortavaro) kommer leverera direkt. Leta bra odds på touchdowngörare och Mark Andrews.

4. Browns då? Ja, fyra raka segrar. Här bygger Mayfield och grabbarna "staket" dvs raka segrar, vilket inte har varit Browns ledmotiv. De var riktigt bra mot Titans. Det måste jag ge dem. MEN deras andra halvlek var svagare än en morgonbris i Saharaöknen. Browns styrka är defense och springspelet. Undrar om inte Ravens känner igen sig själva där?

5. Browns springspel är enormt bra. Chubb med 799 yards (varit skadad oxå) och Hunt 739 yards levererar any given sunday och förhoppningsvis, för Browns, även i afton.

Sammanfattningsvis; Ravens kommer vinna den här outingen om QB Lamar Jackson vågar mixa sina spel och öppna upp Ravens spelbok. Det går inte bara att springa som QB, utan du måste vara oberäknelig och även kasta bollen då och då. OM Jackson spelar på sin rätta nivå och känner en trygghet i att våga kasta bollen (nu är räddningsplankan Andrews tillbaka), då vinner Ravens. Det är jag övertygad om. I grund och botten är Ravens ett 9-3-lag; inte Browns.

Jag spelar Ravens -2 till oddset 1,74 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip