Speltips: Browns-Steelers

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2019-11-15 02:20
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 2.30
Tips: James Conner TD
Browns (3-6) vs Steelers (5-4).

När säsongen började var det Super Bowl-snack på Cleveland Browns med tanke på deras sjuka roster fylld av talang. EN QB (Mayfield) som var exceptionell när han fick chansen, WRs som var rankade som kanske bästa tandemparet i NFL (Beckham/Landry), en RB-duo som var vass som rakblad (Chubb/Hunt) och en pass rush av stora mått i Myles Garrett. Vad har vi då fått ta del av hittills? Ja, mest obesvarade frågor på framförallt offensiven.

Steelers däremot var det inga större förväntningar på eftersom laget tappat såväl Brown och Bell. Nästan omgående försvann även QB-veteranen Roethlisberger och laget sjönk som en sten. Startade 0-3 före syret kom fram igen. En grym trejd för Dolphins CB Fitzpatrick har skapat en helgrym balans i defensiven, där följande positioner innehas av förstarundare som Fitzpatrick, Bush, Dupree och Watt. Snacka om supertalang OCH nu har det verkligen börjat betala av sig. I afton gör även RB1 comeback efter lite frånvaro; James Conner. Han är mitt drag i kvällens holmgång.

Jag kommer spela Conner som TD-görare till oddset 2,30 hos Unibet.se.

Värt att notera:

1. Steelers har fyra raka segrar.

2. Steelers CB Fitzpatrick har varit enorm sedan han kom till Steelers. 5 INT (delad etta i hela NFL), 8 pass deflections, 34 tacklingar och som sagt; ett antal touchdowns. Exceptionell!

3. Browns då? Ja, som sagt; med den talangen i truppen borde laget vara 6-3 istället för 3-6, men QB Mayfield har haft en svag säsong 2 med +12 interceptions. Han var dock riktigt bra mot Bulls senast och kanske vi har fått se en vändning. I grund och botten en världsspelare.

4. Steelers QB Randolph lär sig fortfarande spelet och är i första hand en game manager och har gjort det med den äran. Han börjar känna sig mer och mer trygg, vilket är spännande.

5. Sedan Fitzpatrick anslöt till Steelers har laget "bara" tillåtit 17 poäng bakåt på 300 yards per match. Riktigt bra.

6. Browns RB Chubb är kanske det enda ljuset i mörkret, då killen levererat in ca 920 yards till dags dato. Bra!

7. Steelers arbetshäst Conner kan ha en field day idag mot Browns som tillåter ca 5 yards per försök. Det är därför oddset på 2,30 för en TD är tilltalande. Det är Conner som även springer in de korta first and goal-försöken.

Matchen då? Vem vinner den? Browns är -2 favoriter enligt linan och det beror mest på att laget spelar hemma plus att de var bra senast. Idag dock mot en helt annan pass rush. Samtidigt har Steelers en sjuk stats gällande matcher spelade i november och har fyra raka segrar. Jag säger pass på matchspelet, men känner mig sjukt trygg på Conner som TD-görare till oddset 2,30 hos Unibet.

/RoloMartins
  Browns-Steelers
Spela på Speltips Browns-Steelers
RoloMartins - 14 November 2019 - 16:37
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  AIK - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
2.18
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - Bri ö 4,5 hörnor
1.83
20:45  Aston Villa - Liverpool
Fotboll - EFL Cup - Inget mål före 22:00
1.83

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming