Browns (6-3) tar emot Steelers (6-3). Om vi tar ett djupt andetag där, är Steelers siffror extremt smickrande. Jag ser Browns som ett klart bättre lag på samtliga positioner. MEN. Browns har fått QB Watson borta för hela året. RB1 Chubb borta hela året för skada. Det är tunga skador, men laget har spelat bra ändå och deras defense är top of the line. Steelers styrka är att de lyckas undkomma med vinster, trots att de inte varit värda ett par av dessa segrar. MEN. En vinst är en vinst och laget är 6-3, trots undermåligt spel och ett relativt enkelt spelschema.

Browns defense är legit och Steelers offensiv är en abyss; en smärre katastrof. Så illa har det sett ut. Den här matchen-i-matchen gör att Browns måste vara spelfavoriter i mina ögon och jag kommer gå på dem -1 till fina oddset 1.92 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Steelers QB Pickett är inte helt iskall, men han är definitivt inte bra. Till hans försvar har han lite talang runt sig. Han är nr 28 i NFL gällande QBR med en stats om 36.3. Han snittar 179 yards per outing och med den volymen yards är han helt sämst i ligan. Absolut sist.

2. Browns QB är rookien Dorian T-Robinson och han har spelat i en NFL-match och var sämre än Pickett i den. Han satte 19/36 pass för 121 yards med tre interceptions. Det är inte OK och det kommer inte fungera. Det som DTR har som ingen annan har är hans förmåga att springa. Extremt snabb. 4.56 på 40 yards dash under combine. När han spelade sin sista säsong för UCLA sprang han för 646 yards. DTR är enligt mig en bra QB, men jag hoppas han har mognat sedan sist. Normalt har Browns en superb o-line också, men även här är det skador. Får DTR tid i sin passningsficka kommer han sköta sig fullgott, men T.J.Watt och Highsmith hos Steelers kommer försöka göra livet surt för honom.

3. Browns har dock lyckats med sitt springspel i år, detta till trots skador på Chubb. RB Jerome Ford sprang för 107 yards mot Ravens senast (en match som Ravens gav bort). Steelers run defense är inte bra. De tillåter 4.7 yards per löpning och det ser tunnsått ut i deras defensiv pga. skador. Räkna med många löpningar på marken.

4. Steelers satte RB Warren som sin nr 1 senast och han var bra. Han sprang för 101 yard på 15 försök. NU möter han dock ett av ligans bästa defense och jag räknar kallt med att Steelers offensiv kommer ha stora problem i den här outingen. Browns är bra.

5. Steelers leder all time-stats med 81-62-1. Steelers vanns den senaste fajten med 26-22.

6. Browns WR Cooper har 715 yards med två touchdowns. Han snittar drygt 80 yards per outing. En viktig kugge!

7. Nu till varför Browns kommer vinna den här matchen; deras defense. Myles Garrett har 28 tacklingar, nio TFL och hela 11 sacks hittills. Delpit har en pick-six, 58 tacklingar, fyra TFL och 0.5 sacks. Koramoah har 42 tacklingar, 12 TFL och 1.5 sacks. Ni förstår. Browns kommer vara som iglar på Steelers o-line och Pickett kommer knappt få andas i sin passningsficka. Detta är en dålig matchup för Steelers.

8. Steelers är det första laget i NFL-historien som haft färre yards än något annat lag i nio av senaste matcher, men ändå har ett vinnande rekord.

Jag spelar Browns -1 till 1.92 hos Unibet och det gör jag för att Browns defense är unikt bra, plus att rookie DTR hos Browns kommer kunna få hjälp i offensiven med stöd från Browns springspel. Jag går på Browns i afton!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip