OBS! Tidpunkt för matchstart - 15.30. Matchen spelas i London och Tottenham Stadium. Buccaneers (2-3) vs Panthers (3-2). Två lag som redan mötts en gång i år och då gick Bucs segrande ur den fajten. Det bör dock noteras att Panthers QB1 Newton spelade halvskadad då och stod för flera misstag. Sedan dess är Newton på skadelistan och QB2 Kyle Allen har fått spela och han har gjort det bra. Allen är inte rädd för att kasta långt och djupt, vilket lär ske idag mot Buccaneers taffliga secondary och pass defense. MEN via Allen blir Panthers offensiv mångfacetterad, eftersom de då kan springa med bollen med ässet McCaffrey OCH kasta djupt mot Panthers WR D.J.Moore.

För mig är detta en match som Panthers skall vinna och jag kommer gå på Panthers -1 till oddset 1,71 hos Unibet , 888sport och LeoVegas .

Värt att notera:

1. Panthers har vunnit 6 av 10 matcher mot Buccaneers.

2. RB-ässet Christian McCaffrey har sprungit på marken för hela 475 yards. Han har också tagit emot pass ute i backfield för nästan lika många yards och vi landar på totalt 866 yards på ett exemplariskt sätt. Bucs run defense är väldigt bra, men McCaffrey är så talangfull att han kommer skapa sig yta OCH även om han inte får bollen, så lär exv Panthers WRs tjäna på det (se D.J.Moore). Offensive koordinatorn tillika legenden Korv Turner kommer mata McCaffrey idag...

3. Bucs har som sagt ett bra run defense, men de har också ett otal antal skador på den högra sidan i sitt offensiva spel, vilket gör att QB Winston (lika ojämn som den svenska sommaren) får bekymmer mot ett av ligans absolut bästa pass rush. Panthers har 20 sacks på fem matcher. Hallå! Winston kommer kasta minst 1-2 interceptions idag.

4. Panthers har tre raka segrar och det beror på att QB2 Allen och RB1 McCaffrey landat i att QB1 Newton är borta. Tryggheten i det samarbetet bara ökar. Panthers har också fått en mer öppen spelbok, eftersom Allen vågar driva bollen långt och djupt i sina pass. Bucs secondary är inte bra i år och det innebär som sagt att Panthers WRs kommer få chansen. Ofta.

5. Panthers snittar +29,3 poäng per match. Inte illa pinkat.

6. Kom ihåg att lagen spelar i UK och matchen börjar 15.30. Lagen har olika approach till den här typen av resor. Ni som såg Bears vs Raiders fick se ett ruggigt tafatt Bears initialt (kom igång efter två quarters). Vad berodde det på? Ja, en av anledningarna var att de flög in sent på fredag (match söndag) och tränade direkt efter att ha landat. Raiders landade redan på onsdag och kunde acklimatisera sig tidsmässigt. Panthers gör som Raiders och Bucs gör som Bears. Notera det.

Jag kommer som sagt att lägga mitt spel på Panthers -1 till oddset 1,71 hos Unibet , 888sport och LeoVegas . Bucs skador på den offensiva linan mot ett av ligans bästa pass rush kommer göra hela dagen sur för QB Winston. Det kommer bli en del skeva pass och annat som jag är övertygad om att Panthers kommer omvandla till poäng. Ha även koll på RB-ässet McCaffrey som kommer ha många yards på marken och i luften.

OBS! Matchen startar 15.30 redan.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip