Brady and the Bucs skall försöka revanschera sig efter förlusten mot Saints i premiären. Jag är helt övertygad om att Bucs kommer vinna den här outingen hemma på Raymond James Stadium. Saints är ett riktigt bra lag som var 13-3 under 2018 och 2019. Det var en tuff inledning för att "klistra" ihop ett nytt Bucs. Det kommer se klart bättre ut idag.

Jag har satt nio raka speltips nu och kommer självfallet än närmare en "miss", men jag kommer spela Bucs -7 till oddset 1,70 hos Unibet , LeoVegas och Casumo . Jag har feeling för att Bucs studsar tillbaka direkt och det blir Panthers som får ta den smällen!

Värt att notera:

1. WR Godwin är borta pga skada. Det är ett tapp för Brady och Bucs offensiv. Bucs hade en playbook för Evans, Godwin och Miller mot Saints - en offensiv vertikal triangel som är svårstoppad, då den fungerar. Med Godwin borta får vi se vilket äss i rockärmen som Brady plockar fram. Watson är den troliga ersättaren, men spelboken kommer te sig annorlunda. Vi kan kallt räkna med att Brady löser det på ett eller annat sätt. Det finns dock ytterligare ett trehövdat monster via deras TE's; Gronkowski, Howard och Brate. Vapen finns. Sanna mina ord. Vi måste lägga till att Panthers är i en rebuild vad gäller deras defense. Ingen Kuechly. Ingen Bradberry. Ingen Short. Detta faktum går inte att förbise.

2. Brady har aldrig startat en säsong 0-2. Det. Har. Aldrig. Hänt. Notera detta. Brady vill verkligen visa att han är GOAT genom alla tider och de som får lida för det är Panthers.

3. RB McCaffrey för Panthers är nog ligans bäste RB, men han hade svårt mot Bucs under fjolåret och med tanke på att Panthers offensiva lina inte är särskilt stark lär McCaffrey få springa mycket och ofta. Han gillar det, men hans energinivå kommer droppa. Bucs defense är bra. Väldigt bra!

4. Notera att Bucs kommer köra full press på QB Bridgewater i afton. Full press. Ofta. Till skillnad från i fjol, då Bridgewater spelade för Saints hade han en sylvass offensiv lina framför sig. Idag har han en ung orutinerad sådan med flera skador på den oxå. Bucs Barrett och Pierre-Paul kommer ha lekstuga om du frågar mig. Kolla in Barrett och sacks idag!

5. I helgen lyckades Las Vegas Raiders göra 36 poäng på Panthers defense. Just det; Raiders. Idag är det Bucs som i mitt tycke är 1-2 klasser bättre än Grudens Raiders.

6. Panthers gav upp hela 133 yards på marken mot Raiders och Bucs RB-tandem; Jones och Fournette är ännu vassare. Ha det i åtanke. De gav också upp 239 passing yards mot QB Carr. I afton står GOAT Brady på andra sidan och vad han kan göra med en svag secondary vet alla. Panthers cornerbacks är svaga. Brady kommer utnyttja det till fullo.

Jag landar i spelvärdet att Bucs vinner matchen. Det kan bli många poäng för Bucs, men jag tycker 1,70 på Bucs -7 är helt OK och väljer att lägga mitt speltips där. Bucs -7 till oddset 1,70 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip