Bucs (7-7) tar emot gästande Texans (9-5). Två fascinerande lag som, där Bucs är riktigt luriga att ha med på en spelkupong, eftersom lagets potential är skyhög, men vars QB Winston kan slänga 3-4 interceptions under en afton och där är den dagen pajad. Samtidigt kan QB Winston ha en bra dag och då är Bucs med hela vägen in till linjen. Winston är lika svajig i sitt spel som en dåligt ditsatt midsommarstång. NÄR HC Arians får ordning på QB Winstons psyke och fysik dvs att de spelar samtidigt, då har Bucs ett spännande lag framåt.

Jag kommer dock att gå på Texans som har chans att plocka hem AFC South för fjärde gången på fem år.

Värt att notera:

1. Som sagt; Jameis Winston. En dr Jekyll and mr Hyde-personlighet i sitt spel. Ömsom vin, ömsom vatten. Winston leder NFL i antal passade yards. Han är nr 2 i antal passande TDs och slutligen är Bucs nr 3 i poäng per match. Det är riktigt starka papper. Sedan vänder vi på kuttingen; Winston leder hela NFL i giveaways. Han har blivit sackad hela 43 ggr i år och har inte tagit sitt lag till något slutspel.

2. Varför Texans vinner? Jo, Bucs secondary/pass defense är mycket svagt. De är tredje sämst i hela NFL och tillåter hela 276,8 pass yards per match. Idag möter man Texans QB Deshaun Watson som har en passer rating (hela karriären) om 102. I år har Watson kastat för 3 668 pass yards med 26 TD och 11 INT till det. Watson har också kanske hela NFLs bäste WR i DeAndre Hopkins. 1 142 yards med 7 TDs. Jag är övertygad om att Watson och hans Texans kommer plocka isär Bucs secondary och göra många poäng framåt. Texans WRs Hopkins, Fuller (tillbaka efter skada) och Stills går inte av för hackor.

3. Bucs har allt till trots fyra raka segrar och det har börjat rätta till sig, men mot Texans får inte ett misstag ske, eftersom Texans offensiv och defensiv är bra i år. Bucs är redan borta från NFC-slutspelet och spelar för äran. Det är också många spelare som spelar för nytt kontrakt och det är minst lika viktigt. MEN kvällens största debaclet och akilleshäl för Bucs är att deras absolut största vapen i offensiven, deras WR-tandem Mike Evans och Chris Godwin är borta pga skador. Det innebär att QB Winston kommer sakna två spelare som tillsammans plockat ihop 2 490 mottagna yards med 17 TDs. Det är klart att det blir bekymmersamt...

4. Det är första gången sedan 2011 som Bucs tar emot Texans på hemmaplan. Den gången vann Texans med 37-9.

5. Texans springspel med RB Hyde har varit lyckosamt. Över 1 000 yards från hans sida och det har gett Texans stabilitet i deras playcalling.

6. ...det är de facto som så att om Texans vinner borta mot Bucs i kväll är laget AFC South-vinnare och det är den enda morot som laget behöver för julfriden.

Jag kommer spela Texans -3 till oddset 1,78 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip