Bucs (5-1) vs Bears (3-3). En match, där Vegas gjort Bucs till stora, stora favoriter och det kanske är mycket att säga om det. Jag tycker dock det är lite spelvärde i högt handicap i den här outingen, eftersom Bears har ett hyggligt defense.

Jag kommer gå på U47 totalt gjorda poäng till oddset 1,95 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Det mesta har redan sagt om Bucs QB Tom Brady. Åldern har definitivt inte något med hans insats att göra. Han spelar bättre boll än någonsin tidigare. Brady leder ligan i passing yards, tvåa i antal producerade touchdowns med en QB-passer rating topp 6. Enorm! Nu har han dessutom fått en liten vila till idag.

2. Bears leder NFL i antal sacks (21), trots att de ”bara” blitzar ca 16% på sina dropbacks. De kommer jaga Brady i hans passing pocket. Det kan vara det enda som kan funka.

3. Chicagos offensiv behöver verkligen lyfta sig om de skall ha någon som helst chans mot Bucs idag. De snittar 16,3 poäng mer match. 4,3 yards per spel är sämst i ligan. Frågan är om QB Fields kan lyfta sig en nivå till. Han har satt 39/64 pass över de tre senaste matcherna för 494 yards, 2 TDs och 2 interceptions.

4. Bucs WRs är hemskt bra med betoning på BRA. Evans, Godwin, Brown, Gronk och Fournette gör livet lättare för Brady. De tre första har redan tagit emot pass för över 400 yards per spelare. Totalt har de satt 10 TDs. Lägg till Gronk och Fournette i mixen = synnerligen svårbevakade. Bears har inte defense att stå emot alla. Nu är Gronk och Brown borta i afton, men ändå.

Nej; Bucs kommer vinna. Men jag har lite förhoppningar på att Bears kan vara med och häxa en del och därmed låta matchen bli mindre poängrik. Jag spelar U47 poäng i matchen till oddset 1,95 hos Pinnacle .

/RoloMartins





This is the stats tab
This is the post tip