Vilken underbar match att se fram emot. Bucs (2-1) vs Chiefs (2-1). Två av ligans bästa lag över de senaste åren och de kommer vara långt framme i sina respektive divisioner även under 2022.

Brady vs Mahomes. Alltid sevärt. I år har det dock sett sådär ut, men i Bradys fall får vi ge honom "the benefit of the doubt" med tanken att nästan alla hans tillgängliga superstarts i offensiven endera varit skadade eller avstängda. Idag kommer dock fyra superstars tillbaka och gissa om Brady kommer ta tillvara på det. Han vet att han har ligans bästa defense (släppt in 9 poäng i snitt per match). När Bucs defense redan är suveräna förstår ni alla varför Bucs kommer vara en tydlig Super Bowl-kandidat även 2022.

Jag kommer spela Bucs -1 till oddset 1,94 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. GOAT Brady får tillbaka WR Evans, Godwin, Jones och sin LT Smith. Snacka om ett jättelyft. Notera då att trots att dessa var borta mot Rodgers Packers senast hade de chansen att ta den matchen vidare till övertid i slutsekunderna. När man läser att Bucs har 17 poäng framåt i snitt per match förstår vi att det bara handlar om NÄR Bucs offensiv kommer komma igång.

2. Senast lagen möttes var när Buccaneers enkelt betvingade Chiefs i Super Bowl LV med 31-9. Över alla år lagen mötts leder Bucs med 8-6 och har 5-3 på hemmaplan.

3. När Bucs defense varit immaculate har Chiefs haft en del bekymmer. De ligger på plats nr 17 i scoring defense och bara plats 15 i passing defense. Det kan bli tufft i afton om GOAT Brady får snurr på grejerna. Om Bucs vinner i såväl offensiven som defensiven har jag svårt att se hur superässet Mahomes får igång Chiefs offensiv. När lagen möttes senast kastade Mahomes två interceptions, var sackad vid tre tillfällen på 10 hits. Han hade enorma problem med Bucs pass rush.

4. Chiefs secondary kommer få sina servetter varma under Sunday Night Football. Det är en lina som fortfarande känns en aning skakig och det är inte rätt läge att då möta GOAT Brady med alla sina äss spelbara. Notera det. WR Evans att plocka minst en TD är gjutet i afton.

5. Chiefs QB Mahomes är 10-3 direkt efter en förlust, men jag ser ett taggat Bucs defense som kommer jaga honom hela aftonen. Jag kan inte släppa det.

6. Jag kan inte heller släppa att Brady får igång sin offensiv. Den har gått på sparlåga pga. sina skador. Nu är alla tillbaka och det kommer synas.

Nej; jag går på att Bucs behåller sin "studs" i sin "front seven", där deras run defense är rakt över suverän. Det kommer också sättas stenhård press på Chiefs offensiva lina från Bucs pass rush. Adderar vi sedan till att Bucs får tillbaka alla sina äss i offensiven plus att de möter en ganska svag secondary = Bucs kommer vinna den här outingen.

Jag spelar Bucs -1 till oddset 1,94 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip