Speltips Bucs - Chiefs (Super Bowl)

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2021-02-08 00:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.96
Tips: 1 Bucs hcp +3
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Vilken match att se fram emot. Det är så otroligt många "matcher-i-matchen" när det gäller just Bucs vs Chiefs. Jag kommer att lägga upp ett antal spel längs veckans gång för att sedan ha ett antal spännande drag som du kan välja och vraka mellan när Super Bowl kickar igång.

I min värld är Super Bowl det största som finns; som företeelse. Visst; VM-finalen i fotboll är kanske större, men som helhet; festen, inramningen och media frenzy som omger matchen. Amerikanarna kan det här. Jag har själv upplevt Super Bowl i USA och jag vill betona att det står helt stilla när matchen väl är igång. 5-10 timmar innan fajten startat, då är varje bakgård och trädgård fylld till bredden med folk som firar som vi firar Midsommar. En hygglig jämförelse.

Enligt Ad Age kommer en reklamspot på 30 sekunder att kosta 5,6 miljoner dollar. 47 miljoner svenska kronor. Sug på den!

Nu till mitt första spel den här veckan och då måste bli på matchen. Bucs +3 till oddset 1,96 hos Unibet, LeoVegas och Casumo.

Värt att notera:

1. Jag är helt övertygad om att det här blir supertajt och som Bucs defense har spelat över den senaste tiden, då måste jag tro att de kommer försvars sin borg - red zone! När jag kikar på den offensiva linan för Bucs har de fokat på sitt 3-4-defense med Suh och Vea. Det är två monster. När du sedan adderar Bucs suveräna linebackers förstår du varför just Bucs har så lätt att komma åt quarterbacks. Mahomes kommer bli synad den här gången. Du har både LT Fischer borta och LB Gay borta. Det är tunga avbräck. Framförallt Fisher. Här kommer Bucs DC Bowles mata på med sack-ässet JP Paul, Shaq Barrett, Devin White. Killar som snittade 8 sacks per skaft under säsongen. Den matchen i matchen är jag övertygad om att Bucs kommer vinna. En viktig, kanske den mest viktiga delen för Bucs att kunna vinna; den offensiva linan är starkare än Chiefs. Mahomes är snabb, men om de kommer från alla håll; hinner han parera? Jag är tveksam. Fördel Bucs!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

2. Bucs wide receivers-stall innefattar Mike Evans, Chris Godwin och Antonio Brown. Då har jag inte nämnt Scotty Miller ännu. Det finns ett sådant djup och bredd hos Bucs, vilket gör att QB Brady har så många outs att välja mellan och jag förstår inte hur Chiefs secondary (även om den är bra) kan stoppa alla vapen som Brady har tillgång till. Samspelet mellan QB och WR + TE Gronkowski har verkligen blivit enastående och just till Super Bowl tycker jag att Bucs offensiva vapen äntligen fungerar 100% för första gången på hela säsongen. WR Godwin har 14 mottagningar för 223 yards emedan Evans har 10 mottagningar för 173 yards. Under säsongen hade Evans och Godwin totalt 1 846 yards med 20 touchdowns. Starka papper!

3. Springspelet är även det i favör för Bucs även om jag gillar Chiefs Edwards-Helaire. MEN Bucs defense är ruggigt starka mot spring, vilket gör att de hamnar i skymundan. QB Mahomes kommer behöva lite spring, men han kan å andra sidan skapat mayhem med sin arm. Det är dock viktigt att notera att Bucs RBs med Jones och Fournette har börjat trumma på och återigen; Bucs känns som allra bäst när det gäller. Frågan är om de kan stå emot Chiefs offensiv? Jag tror det även om det blir tufft.

4. Mahomes vs Brady. Baby-GOAT vs GOAT. 1 Super Bowl-ring mot 6 Super Bowl-ringar. Det är vad Mahomes och Brady kan stoltsera med. Brady är GOAT av en anledning. Det måste också kännas skönt för Brady att se hur bra han är genom att han bytte lag och ändå spelar i Super Bowl. Mahomes är en bättre quarterback idag, men Brady är den som sett mest fotboll och system av alla. Han kan alla reade. Mahomes har 66,1% i completion rate på sina pass över tre säsonger. Totalt 4 622 yards med 38 TDs, 7 interceptions med en passer rating på 109. Det är makalöst bra och Mahomes är självfallet framtiden. MEN det som bör oroa Chiefs är att NU ser Bucs ut som ett monster i alla skill positions och det är inte lätt att tampas med. Brady spelar sin 21 (!) säsong och är 43 år ung, men hans statistik håller än. Visst, Mahomes är den bättre quarterbacken av dem i nuläget, men med Bradys erfarenhet och sina vapen tillhands lär han matcha Mahomes under matchen. Något säger mig att gammal är äldst.

5. Notera att Bucs spelar alltså på hemmaplan. Det är första gången i historien det sker. En klar fördel.

Den stora frågan är om Bucs kan stoppa Chiefs offensiv? Det kanske räcker med att få den lite mer långsam och lite mer Bucs/Brady game clock-management. Jag tror det. Det här första tipset bygger på att Bucs är stekheta. På samtliga delar av banan. De har en defensiv och en offensiv lina som är skrattretande vass. Chiefs har ett par skador på viktiga pjäser för att skydda Mahomes. Sedan är det bara så att Bucs har Tom Brady. Jag vägrar spela emot honom i en Super Bowl...

Mitt speltips vad gäller matchen landar på Bucs +3 till oddset 1,96 hos Unibet, LeoVegas och Casumo.

/RoloMartins

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Bucs - Chiefs (Super Bowl)
Spela på Speltips Bucs - Chiefs (Super Bowl)
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
RoloMartins - 2 Februari 2021 - 12:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
HotSauce - 2021-02-04 01:58

Nä nä nä nä nä. KC slakt blir det tyvärr. Ensidigt och tråkigt


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.38
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:30  Calgary - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
1.84
18:00  AIK - Södertälje
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Ö 5,5 mål
1.97
19:00  Chelsea - Everton
Fotboll - Premier League - 1 -1 mål asian
2.05
20:45  Napoli - Bologna
Fotboll - Serie A - Under 3 mål
1.81
21:00  West Ham - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.10
21:00  Betis - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
1.77
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 8/3
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming