Bucs har öppnat strålande och är 2-0 efter de inledande matcherna och det är starkt jobbat. "Interim-QB" Mayfield har verkligen skött sig bra efter "post-Brady-eran". Idag är jag dock säker på att motståndaren är huvudet högre i form av Eagles.

Jag kommer gå på att Eagles WR AJ Brown äntligen finner red zone. Ni som såg matchen senast såg också den frustration som infann sig hos Brown när han hade ett konkret samtal med QB Hurts. Eagles har ett starkt omklädningsrum med många veteraner och vinnare. Brown är en av dessa och han vill vara mer involverad och det är jag övertygad om att vi kommer få se idag. Det enda som måste ske är att QB Hurts vågar lita mer på sig själv och drar iväg långbollarna. WR Brown är enorm i dessa lägen och skall ha en riktigt god chans att plocka minst en TD i matchen. Inte vill QB Hurts har ett längre utvecklingssamtal med Brown...igen.

Jag spelar Eagles AJ Brown som touchdowngörare till oddset 2.37 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Eagles är nr 11 i NFL vad gäller det offensiva spelet efter två vunna matcher. Men för oss som såg Eagles i fjol tycker det ser riktigt "dåligt" ut även om de är 2-0. QB Hurts har inte nått +200 passade yards i någon av sina två första matcher. Det är "work in progress", men med det sagt; jag är övertygad om att vi får se ett bättre Eagles i afton. Notera också att Bucs pass defense är deras svaga punkt. WR AJ Brown kommer utnyttja det.

2. Bucs har verkligen startat bra. Ingen av alla experter hade Bucs 2-0 efter de första inledande gångerna. Min feeling var likadan; inte lätt att positionera sig efter Brady-eran, MEN de har skött sig med den äran. QB Mayfield mötte Bears senast och vi vet att de är svaga, men likväl nådde han 315 passade yards och det är starkt jobbat. Mayfield har varit riktigt vass på third downs och har en passer rating om 132 i den rollen.

3. Bucs har besegrat Eagles de fem senaste gångerna. Eagles har inte vunnit mot dem sedan 2013. Ändring på det i afton?

4. Eagles har som sagt inlett "skakigt", men lär bara bli bättre och bättre. De har också en hoper skador på flera nyckelspelare i dagsläget som ställer till det. I fjol ledde de NFL med 171.6 tillåtna passing yards per outing, vilket var rakt över suveränt. I år har de haft stora bekymmer att försvara sig i luften och har släppt till +300 yards per outing.

5. Bucs offensiv kommer dock bli enahanda i afton, eftersom Eagles run defense kanske är ett av ligans bästa.

6. Eagles WR Brown har som sagt knappt syns i inledningen av årets säsong. Han har 11 mottagningar för 108 yards och ingen TD. Om vi backar bandet till fjolåret hade Brown 15 mottagningar för 224 yards. Han är för bra för att inte få fler bollar. Eagles har ventilerat detta internt och i afton kommer Brown få fler bollar. Punkt slut.

Jag är som sagt övertygad om att Eagles kommer få bättre snurr på sin offensiv tredje gången gillt och då innebär det att deras WR1 AJ Brown kommer få mer bollar. Oddset 2.37 hos bet365 .com är taget. Brown gör minst en TD.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip