Bucs (2-2) mot Falcons (2-2). När jag läser den statistiken är jag hemskt förvånad. Falcons har verkligen spelat bättre än förväntat, samtidigt som Bucs offensiv varit sådär och GOAT Brady vet om det. Jag vet inte när Brady förlorat tre matcher i rad, men det måste ha varit före Internets tid. Skämt åsido; Brady förlorar inte tre matcher i rad. Punkt. Jag är övertygad om att Falcons får lida för det i afton, då jag ser en överkörning från Bucs sida. Brady har dessutom alltid haft det väldigt lätt för Falcons. Han har inte förlorat mot Falcons.

Jag spelar på att Bucs får full rulle på sin offensiv idag och gör över 27,5 poäng totalt. Oddset är 1,85 och jag plockar det.

Värt att notera:

1. Bucs defense var bara hyggligt mot Chiefs senast och det var skillnaden i den outingen. Idag är jag övertygad om att Bucs kommer få rejält snurr på sin offensiv och i min värld kommer det ske redan i afton. Jag tyckte det var extra kul att se WR Evans ute på plan igen senast. +100 yards och två touchdowns. Spelglädjen var enorm och hans touchdown var som vanligt roliga att se. Evans och Brady-connection kommer bli bättre och bättre. Idag möter han Falcons CB A.J.Terrell som är en talang utöver det vanliga. MEN. Evans är fortfarande Mike Evans. Lita på att Brady kommer ge Evans bollen ofta. En extra touch som ligger kopplat mellan Evans och Falcons är att det är det lag som Evans genom hela sin karriär haft mest mottagningar och antal touchdowns mot. Sedan en sista gång; Brady har ALDRIG förlorat mot Falcons. Han har spelat sedan stenåldern och har aldrig förlorat mot dem.

2. Ni som kan er fotbollshistoria vet att Bucs WR Julio Jones byggde sin karriär och sin stjärnstatus via många år i Atlanta Falcons tillsammans med Matt Ryan. Idag är ingen av dem kvar i Falcons, men det är klart att Jones vill visa sin gamla klubb att gammal är äldst. Jones kommer få mer tid och spel idag.

3. Bucs defense var som sagt svaga senast och gjorde en ruggigt svag insats. Inför matchen pratade alla om hur Bucs offensiv skulle fungera, eftersom de visste att Bucs defense skulle leverera. Så blev icke fallet. Chiefs sprang för 189 yards mot Bucs och det är inte OK. Det var ett snitt på 5 yards per försök. I afton möter man Falcons som via Patterson (spelar dock inte idag. Notera det) varit ett av ligans bästa lag på marken. Bucs defensiva front kommer studsa tillbaka och Falcons blir lidande. Tro mig. Jag är övertygad om att Falcons kommer hållas under 100 totala yard på marken. Då vinner Bucs.

4. Browns fann sin väg mot Falcons senast och det var genom springspelet. De sprang på marken tills klockorna stannade. Nu är Browns RBs bättre än Bucs RBs, men jag kan lova dig en hyggligt balanserad offensiv av Brady. Till att börja med i alla fall.

5. Falcons Mariota har inte varit en lysande stjärna för sitt lag, men han har inte varit helt tappad bakom en vagn heller. Statistiken berättar att Mariota har en completion percentage på 58%. Han har totalt tre touchdownspass mot fyra interceptions. Det kommer inte räcka mot ett hungrigt Bucs som med garanti kommer studsa tillbaka.

6. Brady kastade för 385 yards och tre touchdown mot Chiefs senast och det kändes bra. Idag möter han Falcons som han vägrat förlorat mot genom ALLA år. Jag är också övertygad om att Evans kommer ha stor show i afton, trots att han möter en bra CB i Terrell.

Bucs kommer vinna den här outingen relativt enkelt. Handikappet ligger rätt högt, men som sagt; feelingen är minst 4-5 touchdowns från Brady till Evans, Jones eller Godwin. Brady har aldrig förlorat tre matcher i rad. Han vill visa hela världen att han fortfarande dominerar som skipper för Bucs och varför då inte visa upp det på hemmaplan. Falcons har som sagt börjat bra, men de möter Bucs i helt fel läge. Jag tror på många poäng framåt för Bucs och spelar över 27,5 poäng till oddset 1,85 hos LeoVegas .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip